Cum au acces demonii în sufletul nostru?
Autor: Rodica Volintiru  |  Album: Biruitori în încercare  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 12/06/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Cum au acces demonii în sufletul nostru?

   Duhurile intră în viața unei persoane în copilărie sau mai târziu prin diferite păcate și traume, prin neascultare și răzvrătire, prin blesteme generaționale, respingere, inferioritate, intimidare, abuzuri fizice, frică, mânie, condamnare, neiertare, ură de sine sau față de alții, deznădejde, depresie, singurătate, mâhnire și altele înrudite cu acestea.

   Alte căi de intrare sunt deschise prin faptul că, între părinții sau strămoșii unei persoane cineva a fost implicat în ocultism, vrăjitorie, ghicire, satanism, citire în cărți sau în cafea, farmece prin obiecte și simboluri demonice sau oculte, prin închinare la idoli etc. Duhurile respective sunt ajutate să își continue dominația mai departe pe linie generațională dacă au o ușă deschisă.

   De asemeni ușa este deschisă în cazul spiritiștilor care cheamă duhuri, cheamă morții, care sacrifică animale și copii pentru Satan. Duhurile lor se transmit pe linie generațională câtă vreme nu se pocăiesc și nu Îl lasă pe Isus să domnească în viața lor. Dumnezeu urăște aceste păcate și aceste duhuri pentru că ele sunt împotriva noastră și a Lui.

   Demonii au acces și când limba nu este disciplinată. Lor le priesc minciuna, blestemele, bârfele, criticile, acuzațiile, criticile, cearta între frați. La fel, ei sunt bineveniți într-o minte care nu e reînnoită, ci se deschide mânată de îndoială, necredință, compromis, duh de religie și de tradiție. Ușa le este deschisă și prin ochi, prin pofte, pornografie, masturbare, homosexualitate, fantezii sexulae, curvie, preacurvie, droguri, băutură.

   Căile de intrare sunt diverse și includ gândurile murdare, planurile rele, religiile false, masoneria, mormonism, islamism, budism, hinduism, New Age, toate sistemele religioase și de gândire care nu-L recunosc pe Hristos Isus ca Domn și Mântuitor.

   Fiți foarte atenți la căile de intrare a acestor duhuri care vin să chinuiască și să distugă bucuria și fericirea în Domnul nostru Isus. Fugiți de orice formă de păcat, fiindcă duhurile răutății încearcă pe orice cale să vă despartă de Dumnezeu și să vă distrugă viața. Fugiți de orice formă de vrăjitorie, nici să nu vă apropiați de vreo vrăjitoare, pentru a-i cere cumva ajutor sau vreo informație cu privire la viitor, fiindcă așa v-ați aruncat de bună voie în brațele celui mai crud dușman -Satan.

   Unii demoni doar influențează negativ sau atrag și ispitesc oamenii, alții posedă persoanele care intră în lumea lor, care-și vând sufletul sau intră în practici oculte făcând ritualurile lor.

   Toți aceștia au nevoie de eliberare. Când se repetă anumite stări de mai sus, e foarte posibil să fie vorba de o apăsare demonică. Cu cât neglijezi pocăința și stărui în acele practici ele devin o întăritură tot mai puternică peste viața ta. Duhurile rele te vor apăsa, te vor chinui și te vor ține departe de dragostea lui Dumnezeu.

   Cele mai multe boli indiferent de diagnosticul pus de medici au în spatele lor anumite duhuri de boală și de neputință. Duhurilor le place să chinie omul prin stres, migrene, alergii, epilepsie, dureri crunte în diferite zone ale corpului, insomnii, artrite, tumori, cancer. Nu la toată lumea este vorba de atacuri demonice când apar aceste simptome dar persoanele ce trăiesc în păcat sau au fost ținta unor blesteme sunt foarte pasibili de boli și chinuri produse de duhurile rele. Fiecare trebuie mai întâi să se cerceteze ca să nu aibă nimic în sufletul lui din firea pământească, în contradicție cu roada Duhului.

   Chiar acum dacă Duhul Domnului te-a cercetat, vino înaintea Domnului cu smerenie și cu pocăință renunțând la toate aceste păcate și poruncește-le să iasă din sufletul tău, căci tu vrei să fii o făptură nouă în care numai Duhul Domnului să locuiască cu roada Lui.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 783
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni