Bucuria răsplătirii
Autor: Rodica Volintiru  |  Album: Secretul bucuriei  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 06/04/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Bucuria răsplătirii

   Bucurați-vă și veseliți-vă, pentru că răsplata voastră este mare în ceruri! Matei 5.12

   Răscumpărații Domnului se vor întoarce și vor intra în Sion cu strigăte de biruință. O bucurie veșnică le va încununa capetele; bucuria și veselia îi vor copleși, iar necazul și suspinul vor fugi de la ei. Isaia 51.11

   Într-o zi, ascultam cântări de închinare și scriam gânduri inspirate de Duhul Domnului. Era o atmosferă de pace și bucurie cerească. În acele momente, primesc un mesaj de la o prietenă scumpă. I-am răspuns la mesaj și i-am mulțumit pentru ajutorul dat cu distribuirea cărților acolo unde era nevoie. I-am spus că nu am cum să o răsplătesc pentru ceea ce a făcut pentru mine, dar știu că Domnul o va răsplăti după bogățiile harului Său.

   Deodată, am simțit puternic prezența Domnului și am primit o vedenie. Am văzut cerul; în mjloc era Domnul Isus iar la stânga și la drepata Lui erau mulți îngeri plini de bucurie. Era o atmosferă divină. Acolo nu exista niciun păcat, niciun demon care să oprească puterea strălucirii cerești și a bucuriei nemăsurate din prezența Domnului Isus. Pe când mă minunam de ceea ce vedeam în ceruri, am văzut-o pe prietena mea cum zburda ca un copil liber, fericit, curat, plin de bucurie în timp ce se apropia de Domnul Isus.

   El avea în mână o cunună pregătită pentru prietena mea care făcuse multe dărnicii în viața de credință, multe fapte bune pentru Isus. Ea s-a aplecat în fața Domnului în timp ce El îi punea coroana pe cap. Am văzut pe fața Lui o bucurie cerească că nu știu să o descriu altcumva acea bucurie. Era un sentiment înălțător. Până și îngerii trăiau și exprimau acele momente de bucurie maximă. Bucuria era atmosfera cerului, acel loc în care nu penetrează niciun păcat, nicio umbră, durere, lacrimă, suspiciune, invidie, nemulțumire. Tot cerul era în sărbătoare căci o fiică a Celui Preaînalt își primea răsplata pentru ceea ce a înfăptuit pe pământ cu bucurie ca pentru Domnul.

   În ceruri este o bucurie de nedescris în cuvinte omenești. În acele momente, vedeam și trăiam fericirea Domnului Isus care îi răsplătea pe cei ce au făcut ceva pentru El.

   Isus ne promite că, dacă dăm cuiva până și un pahar cu apă în Numele Lui, El ne va răsplăti. Vedeam inima prietenei mele curată precum cristalul și o bucurie imensă pe fața ei dar nu neapărat datorită faptului că a primit cununa, ci datorită frumuseții Feței Domnului, care Se reflecta pe fața ei. Atunci am auzit cuvintele:

   VINO, ROB BUN ȘI CREDINCIOS SĂ MOȘTENEȘTI ÎMPĂRĂȚIA!

   Aceste cuvinte m-au pătruns și nu mă puteam opri din plâns dar, era un plâns de bucuria prezenței Lui dulci și fermecătoare. Eu nu mai aveam cuvinte, căci eram în prezența Lui și Cuvântul ne spune că în prezența Lui sunt bucurii nespuse.

   Acolo, în prezența Lui nu mai poți vorbi ci doar te lași desfătat de prezența dulce a dragostei Domnului Isus. Domnul vrea să stăm cât mai mult în prezența Lui în laudă și în închinare.

   Cu cât petrecem mai mult timp în prezența Domnului, cu atât vom rodi spre slava Lui.

   Am înțeles atunci că, în cer, are loc o sărbătoare a răsplătirii. Întreaga oștire cerească așteaptă ca toți cei care au ascultat de Domnul și care au rodirt pentru El să fie răsplătiți.

   Domnul dorește ca și tu să ai parte de bucuria răsplătirii!

   Te-ai gândit vreodată câtă nevoie este să lucrăm pentru Domnul pe acest pământ și să facem fapte vrednice de El?

   Te-ai gândit vreodată ce răsplată vei primi?

   Cât lucrezi în via Domnului?

   Cât dăruiești Domnului din timpul tău, din banii tăi, din dragostea ta, din inima ta?

   Câte suflete ai adus la Domnul?

   O, ce mult pierdem din pricina faptului că ne concentrăm doar la noi înșine și nu înțelegem că Domnul ne-a creat cu potențial, ca să îi ajutăm pe alții. Domnul ne vrea roditori. Eu ard de dorul și de dragul LUI și nu doresc să merg înaintea Lui cu mâinile goale. Doresc să am ce să pun la picioarele Lui. Toate cununile pe care le vom primi vor fi tot ale Lui, căci El ne-a ajutat să rodim.

   Despărțiți de El nu putem face nimic.

Doamne, ajută-ne să nu ne pierdem răsplata!
Adăugat în 10/04/2020 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 655
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni