Rămâneți tari în credință
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, New  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 23/11/2007
    12345678910 0/10 X

1Pe 5:8 Fiţi treji, şi vegheaţi! Pentrucă protivnicul vostru, diavolul, dă tîrcoale ca un leu care răcneşte, şi caută pe cine să înghită.
1Pe 5:9 Împotriviţi-vă lui tari în credinţă, ştiind că şi fraţii voştri în lume trec prin aceleaşi suferinţe ca voi.

Pe cand eram un adolescent, am fost invatat ca daca vreau sa rezist diavolului, trebuie sa ma impotrivesc lui, asa ca de cate ori un gand rau imi venea in minte sau o tentatie, ma trezeam spunand „iti rezist diavole, in Numele Lui Isus, te leg, du-te de la mine, te resping in Numele Lui Isus!".

Acest lucru a continuat pana cand Dumnezeu mi-a aratat intr-o zi ca desi i-am rezistat diavolului, am petrecut mai mult timp vorbind cu el decat cu Dumnezeu. Am fost mult mai constient de diavol decat de Dumnezeu, pe tot parcursul zilei.

Am verificat Cuvantul Lui Dumnezeu si am inteles ca noi rezistam diavolului nu concentrandu-ne in a-i rezista, ci fiind intariti in credinta ca am fost impacati cu Dumnezeu prin sangele Lui Isus si ca suntem neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos (2Corinteni5:21).

Da, diavolul va continua sa-ti aminteasca greselile, esecurile si pacatele si iti va spune ca din cauza acestor lucruri nu-ti poti primi vindecarea, ca ceva se va intampla familiei tale si ca va trebui sa platesti pentru greselile tale. El te va acuza, condamna si va incerca sa-ti convinga inima sa creada ca el iti poate face rau.

Dar adevarul este ca diavolul nu poate patrunde cu nimic in viata ta daca nu-ti poate convinge inima si inima ta nu poate fi convinsa daca ea este inradacinata in neprihanire (Isa 54:14) Vei fi întărită prin neprihănire. Izgoneşte neliniştea, căci n'ai nimic de temut, şi spaima, căci nu se va apropia de tine.

Asa ca daca inima mea este intarita in neprihanire, eu pot spune diavolului „Da, am toate aceste probleme in viata mea, dar nu sunt vinovat in ochii Lui Dumnezeu ci sunt indreptatit in fata Lui prin credinta, datorita a ceea ce Isus Cristos a facut, sunt neprihanit prin sangele Lui Isus!" Prietene, astfel te impotrivesti/rezisti diavolului si devii nedevorabil!
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2037
  • Export PDF: 3
Opțiuni