Cuvintele tale sunt încărcate de putere
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, New  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 23/11/2007
    12345678910 0/10 X

Ecc 8:4 pentrucă vorba împăratului are putere.

In termeni biblici cuvantul unui imparat este incarcat de o putere extraordinara. Ceea ce el a hotarat, se va intampla. Daca el a spus „mariti taxele", taxele au fost marite.

Tu stii ca noi suntem imparati? Biblia ne spune ca Isus ne-a spalat de pacatele noastre cu sangele Sau si ne-a facut imparati (Apocalipsa1:5-6). Si ca imparat in Cristos, cuvintele noastre sunt si ele incarcate de putere.

Atunci cand ne punem mainile pe o persoana bolnava si spunem „fii vindecat" acea persoana este vindecata. Cand ne punem mainile peste copiii nostri si spunem „fii binecuvantat", copiii nostri sunt binecuvantati. Fiindca este putere in cuvintele noastre, cuvintele unor imparati.

Cand eram un tanar crestin, adolescent, am vrut sa practic ceea ce am invatat despre puterea cuvintelor mele. Era o planta in apropierea casei mele si de cate ori treceam pe langa ea spuneam „fii blestemata in Numele Lui Isus Crsistos".

Au trecut multe zile si nu am sa uit niciodata ziua in care am observat ca frunzele plantei s-au facut maronii. Poti sa incerci si tu acasa cu plantele tale din ghiveci, dar mai bine binecuvanteaza-le.

Daca cuvintele noastre sunt pline de putere, iti poti imagina raul pe care il facem cand spunem dragilor nostri cuvinte ca „esti tot timpul atat de neglijent" sau „nu esti bun de nimic" sau „esti asa de prost". Noi ii blestemam.

Diavolul este fericit cand folosesti puterea cuvintelor tale impotriva dragilor tai sau chiar impotriva ta. El vrea sa te vada infrant. Asa ca in loc sa spui „totdeauna duc lipsa de bani" spune „Domnul este Pastorul meu, nu voi duce lipsa de nimic" (Psalmul23:1) si nu mai spune „sunt atat de nepriceput, nu cred ca pot sa fac asta". Mai bine spune „pot totul in Isus Crisos care ma intareste" (Filipeni4:13).

Prietene, aminteste-ti ca ceea ce spui, ca si imparat, se va intampla, fiindca cuvantul unui imparat are putere. Asa ca invata sa spui ceea ce Dumnezeu spune despre tine si sa vezi promisiunile Lui intamplandu-se in viata ta!
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1531
  • Export PDF: 4
  • Favorită: 1
Opțiuni