Cu mult mai bine decât înainte
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, New  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 23/11/2007
    12345678910 0/10 X

Isa 61:7 În locul ocării voastre, veţi avea îndoită cinste; în locul ruşinii, se vor veseli de partea lor, căci vor stăpîni îndoit în ţara lor, şi vor avea o bucurie vecinică.

Dumnezeu spune in Cuvantul Sau ca tu vei primi dublu pentru necazurile tale. Daca diavolul iti provoaca un necaz, atunci pentru acel necaz, poti sa te astepti sa primesti o dubla portie de binecuvantari si daca acel necaz ti-a provocat rusine, promisiunea Lui Dumnezeu pentru tine este „In locul rusinii vei primi o dubla onoare". Dumnezeu vrea sa-ti dea o portie dubla de binecuvantari pentru fiecare necaz prin care treci.

Si sa nu gandesti ca Dumnezeu este in spatele acelui necaz, caci diavolul este autorul. Uneori, autorul este chiar cel pe care il vezi in oglinda in fiecare dimineata cand te scoli. Dar in momnetul in care Ii raspunzi Lui Dumnezeu prin credinta, El se implica in restaurarea ta si El nu-ti restaureaza numai ceea ce a fost ci intotdeauna vei avea mai mult decat inainte, daca nu in cantitate, atunci in calitate. Te vei afla intr-un loc mai inalt decat inainte. Vei fi mai puternic, mai sanatos, mai bogat, mai intelept si cu mai multa pace.

Acesta a fost cazul lui Iov. Satan se afla in spatele necazurilor lui Iov, dar cand Iov a raspuns prin credinta, Dumnezeu Si-a asumat restaurarea tuturor pagubelor suferite de Iov. Biblia ne spune ca Iov a primit dublu ca si cantitate – de la 7000 de oi la 14000 de oi, de la 3000 de camile la 6000 de camile, de la 500 de perechi de boi la 1000 de perechi de boi si de la 500 de magarite la 1000 de magarite, iar pentru copiii care i-a pierdut, Dumnezeu a restaurat in termeni calitativi, fiicele lui fiind cele mai frumoase din tara. (Iov1:2-3,13-19; 42:12-15)

Daca Iov care nu era sub Noul Legamant a putut fi binecuvantat cu dublu pentru necazurile lui, cu cat mai mult vom fi noi, sub Noul Legamant! De fapt, Dumnezeu nu va restaura doar dublu ci triplu, de cinci ori sau chiar de sapte ori. Astfel a fost restaurarea experimantata de unul dintre pastorii nostri care a fost inselat cu niste bani. Dar in final, el a primit o restaurare de sapte ori mai mare.

Asa ca pentru orice ai pierdut, pregateste-te pentru restaurarea data de Dumnezeu. Asteapta sa primesti dublu si chiar mai mult pentru necazul tau!
 

incurajator!
merci
Statistici
  • Vizualizări: 1306
  • Export PDF: 4
  • Comentarii: 1
Opțiuni