Cristos, Puterea si Intelepciunea Lui Dumnezeu
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, New  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 23/11/2007
    12345678910 0/10 X
1Co 1:24 dar pentru cei chemaţi, fie Iudei, fie Greci, (Isus) este puterea şi înţelepciunea lui Dumnezeu.

Oamenii alearga azi dupa doua lucruri: semne miraculoase si minuni si cunostinta. La fel era si in timpurile biblice. Apostolul Pavel mentioneaza ca „(1Co 1:22) Iudeii, într'adevăr, cer minuni, şi Grecii caută înţelepciune" Deci, atunci cand Pavel L-a predicat pe Cristos crucificat, ca si solutie a Lui Dumnezeu pentru ei, mesajul a fost „(1Corinteni1:23) pentru Iudei o pricină de poticnire, şi pentru Neamuri o nebunie" Ei nu au putut intelege cum poate primirea revelatiei despre despre Isus si moartea Sa, sa le dea miracolele de care aveaau nevoie si intelepciunea pe care o cautau.

Prietene, noi nu trebuie sa fugim azi dupa miracole sau intelepciune. Trebuie doar sa fugim dupa Isus fiindca El este puterea Lui Dumnezeu si intelepciunea Lui. Cu cat Il cunoastem mai mult pe Cristos, pe Cristos Cel rastignit, cu atat vom avea mai multa intelepciune si putere.

Cativa membri ai bisericii ne-au impartasit cum au vazut puterea Lui Dumnezeu spulberand datoriile financiare din viata lor. Nestiind ce sa faca cu datoriile ce le aveau, ei au privit catre Domnul ca sa-i elibereze si Domnul a putut sa o faca intr-un mod extraordinar fiindca El este cu adevarat puterea Lui Dumnezeu.

Asa ca daca te confrunti cu o datorie financiara, Cristos are puterea sa indeparteze datoria si fiindca El este de asemenea, intelepciunea Lui Dumnezeu, iti va arata unde ai gresit si te va invata cum sa nu mai faci datorii niciodata.

Hai sa-ti mai dau o alta ilustratie. Sa spunem ca un barbat a carui sotie l-a parasit, priveste catre Isus ca sa-i dea sotia inapoi. Cristos, puterea Lui Dumnezeu, aduce o restaurare miraculoasa a casniciei lor. Dar Cristos, intelepciunea Lui Dumnezeu, este Cel care il va invata pe sot cum sa-si pastreze sotia, aratandu-i ce a gresit si ce sa faca pentru a consolida casnicia. Daca sotul nu are aceasta intelepciune, va fi doar o problema de timp pana aceleasi probleme vor aparea din nou si sotia il va parasi din nou.

Prietene, Cristos este si puterea si intelepciunea Lui Dumnezeu pentru noi. Ca si putere a Lui Dumnezeu El ne inlatura obstacolele din cale iar ca intelepciune a Lui Dumnezeu, El ne calauzeste in permanenta pasii.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2290
  • Export PDF: 5
Opțiuni