Dumnezeu binecuvanteaza ceea ce atingi
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, New  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 29/11/2007
    12345678910 0/10 X
Deu 28:8 Domnul va face ca binecuvîntarea să fie cu tine în grînarele tale şi în toate lucrurile pe cari vei pune mîna. Te va binecuvînta în ţara pe care ţi-o dă Domnul, Dumnezeul tău.

Iti aminlesti pvestea regelui Midas si a atingerii sale de aur? El si-a exprimat dorinta ca tot ceea ce atinge sa se transforme in aur si dorinta i s-a implinit. El a atins mancarea, pomii din gradina, palatul si toate s-au transformat in aur. Apoi si-a imbratisat fiica pe care o iubea atat de mult si ea s-a transformat intr-o statuie de aur.

Solutia Lui Dumnezeu este mai buna si nu are efecte secundare. El vrea sa binecuvanteze tot ceea ce atingi. Biblia spune „Domnul va face ca binecuvîntarea să fie cu tine.... şi în toate lucrurile pe cari vei pune mîna." Asta inseamna ca orice vei atinge, pe orice vei pune mainile, Dumnezeu va face sa fie binecuvantat fie ca e o persoana, un lucru sau o afacere.. asa ca daca-ti atingi copilul, el este binecuvantat. Daca iti atingi chitara, valuri de muzica binecuvantata vor curge din ea. Daca iti vei atinge afacerea, ea va prospera. Cand atingi o persoana bolnava, ea se vindeca. Atunci cand te atingi de o persoana care are o anumita nevoie, acea nevoie va fi implinita.

In Biblie, tot ceea ce Isus a atins, a prosperat. El a atins ochii a doi orbi si ei s-au deschis (Matei9:28-30). A atins cosciugul deschis al fiului vaduvei iar tanarul s-a ridicat si a inceput sa vorbeasca (Luca7:12-15). A atins leprosul si lepra a disparut (Marcu1:40-42). Sub legea Vechiului Legamant, nimeni nu atingea un lepros, fiindca lepra era considerata necurata. Daca atingeai ceva necurat, deveneai necurat, dar Isus a atins leprosul si ceea ce era necurat a devenit curat.

Toti cei care au fost atinsi de Isus au primit binecuvantare si fiindca Isus locuieste in tine, prin Duhul Lui, ceea ce vei atinge va fi de asemenea binecuvantat. El a platit pretul ca tu sa ai aceasta binecuvantare. Mainile Lui iubitoare care au impartit binecuvantari la atat de multi, au fost strapunse de cuie pe cruce astfel ca Dumnezeu, azi face ca binecuvantarea Sa sa fie cu tine si in toate lucrurile pe care vei pune mana.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1968
  • Export PDF: 3
Opțiuni