Nu folosiţi greşit Biblia
Autor: A.W. Tozer  |  Album: Credinţa dincolo de raţiune  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 16/04/2012
    12345678910 9.60/10 X
Media 9.60 din 5 voturi

   Vă puteţi baza pe Biblie, pe adevărul ei şi pe siguranţa pe care o dă în privinţa lucrurilor lui Dumnezeu. Puteţi avea încredere în ea. Dar nu abuzaţi de ea sau nu o folosiţi greşit. Biblia nu vă spune că dacă îl acceptaţi pe Hristos veţi avea pacea minţii. Nu vă spune că, deoarece sunteţi creştin, vă veţi relaxa şi veţi putea dormi 12 ore pe noapte. Nu vă spune că veţi deveni brusc oameni de succes sau că vă va creşte păr pe chelie! Biblia vă spune că puteţi avea viaţa veşnică acum - cu suferinţă şi purtare a crucii, dar cu slavă în lumea ce va veni. Biblia este clară că în privinţa faptului că dacă eşti pregătit să primeşti spini, cruci, suferinţă şi împotrivire, vei avea cununa. Aceasta este ceea ce ne spune Biblia. E bătrâna Carte bună şi sinceră. Nu e de mirare că sfinţii lui Dumnezeu mor cu Bibliile alături de ei!

   "Voi face orice veţi cere în numele Meu. Puteţi cere orice în numele Meu" - a cere în numele lui Isus înseamnă pur şi simplu să cerem potrivit cu voia Sa. Aici intervin promisiunile: trebuie să cunoaştem promisiunile pentru a cunoaşte care este voia Lui. Memoraţi Cuvântul lui Dumnezeu. Lăsaţi ca el să devină o parte a fiinţelor voastre pentru ca astfel să vă puteţi baza total pe meritul lui Isus. Meritul lui Isus este suficient! Noi vom intra în rai pentru că Isus a ieşit din rai în locul nostru. Noi vom trăi pentru că Isus a murit. Noi vom fi cu Dumnezeu pentru că Isus a fost respins din prezenţa lui Dumnezeu în groaza răstignirii.

   Credinţa noastră se bazează pe caracterul lui Dumnezeu şi pe meritul Fiului Său, Isus. Noi nu putem aduce nimic - doar sufletele noastre sărace şi mizerabile. Omul rău care se crede bun este privat de Împărăţia lui Dumnezeu pentru totdeauna. Dar persoana care ştie că este cel mai mare dintre păcătoşi şi absolut nevrednic, care vine în umilinţă depinzând numai de meritul lui Isus, acela intră.

Cita dreptate are batrina Carte!Daca am citi-o am intelege-o si nu ne-am rataci...Daca am intelege tainele ei nu ne-ar fi asa de greu sa umblam prin valea plingerii.Fi binecuvintata si azi Flori!
Adăugat în 16/04/2012 de sanda_tulics
Greu de înghițit, dar cât se poate de adevărat! Suferința e calea spre fericire. Domnul să ne ajute pe toți să putem îndura toate care ne vor veni în cale, ca să putem fi biruitori așa cum ne-a îndemnat chiar El (Îndrăzniți, Eu am biruit lumea!). Hristos a înviat!
Adăugat în 16/04/2012 de GabrielTudor
este un mare adevăr, te poţi baza pe Biblie, poţi avea încredere totală în Ea. Biblia este plină de adevăr, de claritate, poţi primi multe cunoştinţe, învăţături, îndemnuri. Doar să vrei.
Domnul să ne dea înţelepciune ca să înţelegem tot ce ne vorbeşte Domnul prin Cuvânt.
Fii binecuvântată
Adăugat în 16/04/2012 de 1954adina.9mai
Domnul sa ne dea intelepciune sa ne hranim zilnic prin citirea Cuvantului Sfant si sa-L intelegem si traim zi de zi in vietile noastre!Multe binecuvantari sora Flori!
Adăugat în 17/04/2012 de Simo_7
„dacă numai pentru viața aceasta îți pui încrederea în Dumnezeu ești cel mai nenorocit dintre muritori”
Adăugat în 17/04/2012 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 1859
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni