Creştinii culţi
Autor: A.W. Tozer  |  Album: Sfetnicul  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 22/04/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

   Nici oamenii care s-au alăturat unei biserici din pricina valorilor culturale nu vor fi fericiţi şi satisfăcuţi într-o adunare plină de Duhul. 

   Aţi întâlnit vreodată acest fel de oameni? Ei nu ştiu nimic despre Duhul Sfânt în vieţile lor sau despre biserica plină de Duhul. Ei cred că valoarea culturală a bisericii este bună pentru ei şi că le oferă ceva, şi vor ca şi copiii lor să crească în atmosfera culturală a bisericii. Le plac recenziile cărţilor şi prelegerile despre aranjamente florale şi despre creşterea copilului şi tot felul de lucruri asemănătoare - dar este o concluzie evidentă că ei nu se vor simţi ca acasă printre scumpii oameni regeneraţi ai lui Dumnezeu care sunt concentraţi asupra înaintării spirituale. Deci, trebuie să fim totdeauna conştienţi că acest fel de nemulţumire va exclude pe unii, şi vom fi întristaţi de decizia lor. Dar mulţumim lui Dumnezeu pentru aceia care vor fi în culmea fericirii dacă ne întoarcem constant la rădăcini, plivind tot ceea ce nu este de la Dumnezeu şi păstrând bobul ca să crească în bogăţie şi frumuseţe. Mulţumim lui Dumnezeu pentru aceia care vor să se angreneze în lucrurile cereşti, să umble cu Dumnezeu, să asculte de adevăr şi să se iubească unii pe alţii.

printre rinduri,autorul scrie despre unii care se bucura sau sunt interesati mai mult de probleme si subiecte auxialiare tematicii importante care trebuie sustinuta in biserica!Este foarte important! ce scrie aici ;o biserica in care se amesteca temele si subiectele va avea foarte multi ''infrinti''si dezinteresati de subiectul cel mai importantDOMNUL DUMNEZEU.Acesta este modul de activitate in bisericile occidentale! Sa se amestece lucrurile [scenete,diferite subiecte de animatie pentru a ''distra ''poporul,muzica [da, muzica ci nu cintari!],anunturi de tot felul de la ,unde sa ne petrecem sfirsitul de saptamina pina la ce intilniri pot avea tinerii in scop sportiv si ceva despre biblie!Aceste biserici sunt paralele cu lucrarea Duhului Sfint!Acolo niciodata nu vei avea ocazia sa ''te bucuri in Domnul''Acolo sunt manifestari culturale,civice dar nicidecum spirituale.Acesta este viitorul bisericilor importatoare de imagine occidentala [numai sa fim si noi ca si americanii si sa nu mai cintam cintarile noastre ca-s vechi si ale lor umplu programele bisericilor din ziua de azi.Fratilor,Domnul Isus nu a fost si nu este american ,nici german si nici roman,El este Fiul Adevarului si al Iubirii.Inchinarile sfinte aduse cu credinciosie inainteaLui sunt inspirate direct de Duhul Sfint!Nu trebuie sa traducem cintari si predici caci Domnul e bogat in inspiratie duhovniceasca si da fiecaruia dupa cerere.Asa caci noua nu ne ramine decit sa ne rugam ,sa primim direct de la tronul de mila ,pentru ca nu Domnul face diferenta intre popoare ci noi o facem prin comportamentul nostru.Sa raminem ceea ce El a hotarit in dreptul nostru ,copiii Lui indragostiti de El prin Duhul lui cel sfint!Fi binecuvintata si azi !
Adăugat în 22/04/2012 de sanda_tulics
amin!
Adăugat în 23/04/2012 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 1353
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni