Întorc vorba diavolului
Autor: A.W. Tozer  |  Album: Întorc vorba diavolului  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 19/04/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

   De ce bătrânul diavol, Satan, nu renunţă şi nu iese de pe scenă atunci când un om devine creştin?

   Cu toate că este un vrăjmaş întunecat şi sinistru, devotat pentru condamnarea oamenilor, eu cred că el ştie faptul că e în zadar să încerce să osândească un copil al lui Dumnezeu iertat şi îndreptăţit care se află în mâinile Domnului. Prin urmare, preocuparea diavolului este să ţină duhul creştinului întemniţat. El ştie că omul născut din nou, care crede şi este justificat, a fost ridicat din mormântul păcatelor şi nelegiuirilor sale. Din acel moment, Satan lucrează din greu să ne ţină legaţi şi cu gura închisă, de fapt, să ne ţină prizonieri în hainele noastre mortuare. El ştie că dacă noi continuăm să trăim în această captivitate, nu vom fi niciodată capabili să revendicăm dreapta noastră moştenire spirituală. De asemenea, el ştie că atâta timp cât ne aflăm într-o astfel de robie, nu suntem cu nimic mai buni, decât atunci când eram morţi din punct de vedere spiritual. Acesta este un motiv pentru care creştinii din bisericile de astăzi se comportă ca o turmă speriată - suntem atât de intimidaţi de diavol, încât nici măcar nu putem spune "Amin!"

   Ştiu că din când în când veţi întâlni oameni care se bucură doar copilăreşte de orice lucru, dar nu la aceasta mă refer. Deseori, aceştia sunt doar precum copiii care se joacă în piaţă - oameni care nu au fost niciodată implicaţi într-un mod serios în războiul de pe câmpul de luptă spiritual.

   Arătaţi-mi o persoană sau o adunare de creştini care s-au angajat la progres spiritual cu Domnul, care manifestă interes faţă de ceea ce învaţă Biblia cu privire la desăvârşirea şi biruinţa spirituală, iar eu vă voi arăta care este prima şi cea mai puternică sfidare a diavolului (lui Satan îi place să intimideze!).

adevărat este. Lui îi place să intimideze iar noi suntem speriaţi dar Domnul este lângă noi să ne ajute. Asta este lucrarea lui, iar noi nu putem face altceva decât să ne încredem în Domnul.
Fii binecuvântată.
Adăugat în 19/04/2012 de 1954adina.9mai
Daca am intelege pretul vietii noastre,valoarea sufletului nostru am intelege de ce se da asa o mare lupta intre intuneric si lumina pentru noi .Noi,suntem incununarea slavei Creatorului,suntem creatia Sa si cum n-ar uri intunericul de moarte ce este al Domnului?Cum n-ar dori sa distruga si sa fure tot ce este al Dumnezeuilui Cel Viu?Daca pe Domnul a vrut sa-l ia in imparatia intunericului si l-a ispitit asa de indrazet cum nu ae indrazni si la noi?Cum nu ar incurca el planurile Dumnezeului Cel Viu?Dar sa nu uitam;Inainte de prinderea lui Isus El Domnul nostru minunat a facut o rugaciune in care ne preda in mina Tatalui Ceresc si -l roaga sa aibe mila de noi in lumea in care traim !Aceasta rugaciune,aceasta incredintare sfinta si tot cuvintul si promisiunile Domnului ca este cu noi, ca ne-a lasat Mingiietorul, ma face sa ma duc numai cu Isus Christos in vesnicii!Sa luam asadar, promisiunile Lui ca arma sfinta ,ca ajutor care nu piere in nevoi ,in fiecareclipa armatura Duhului Sfint si sa mergem inainte,incredintatti si cintind victoria Mieluilui in dreptul vietilor noastre.Daca ne vom concentra numai la aceste valori lasate de domnul noua, nu vom avea nici timp nici interesul ''de a despica firul in 4''cautind subiectul ''drobului de sare''Dumnezeul nostru ne-a lasat echipamentul necesar sa ne impotrivim tari in credinta si el va fugi de la noi!,imbracati fiind in armatura Duhului Sfint!Fi binecuvintata si azi!
Adăugat în 19/04/2012 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 2235
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni