Prețuirea Bibliei
Autor: Anonim  |  Album: Îndemnuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 01/03/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 8 voturi

   William Tyndale (circa 1494-1536) era la închisoare așteptându-și moartea, pentru că tradusese Biblia în limba poporului, și de acolo a scris: „Implor pe domnia voastră în Numele Domnului Isus, în caz că voi rămâne aici în timpul iernii, să stăruiți pe lângă comisar să fie așa de amabil să-mi trimită din lucrurile pe care le am, o șapcă. Simt frigul în mod dureros la cap, de asemenea o manta călduroasă, pentru că aceasta este foarte subțire. Mai doresc puțin material să-mi peticesc jambierele. Paltonul este uzat, cămășile sunt jerpelite. Dar mai mult decât orice, implor bunătatea voastră, fiți atât de amabil să-mi trimiteți Biblia în limba ebraică.”

   Exemplul acestui bărbat al credinței să fie pentru noi un model în prețuirea Bibliei!

   Cunoașterea lui Dumnezeu, a planului Său de mântuire prin Isus Hristos poate veni numai prin cercetarea Cuvântului scris, Biblia. Această Carte nu este pur și simplu o culegere de prescripții morale, care permite anumite lucruri și interzice altele. Nu este o carte religioasă numai pentru oameni instruiți teologic. Deși Biblia conține unele capitole mai grele, totuși fiecare cititor sincer este în stare să înțeleagă vestea ei esențială.

   Dumnezeu care ne cunoaște, ne iubește și ne caută, ne vorbește pe înțeles în Cuvântul Său. De aceea, să prețuim Biblia!

Biblia este cel mai frumos dar pe care-l poate oferi cineva. Ce ar putea valora mai mult decât Cuvântul lui Dumnezeu? Din el vine totul pentru fericirea noastră! O zi plină de binecuvântările Cuvântului, Flori!
Adăugat în 01/03/2012 de GabrielTudor
amni!
Adăugat în 01/03/2012 de Ioanhapca
Bibila este piinea noastra aici pe pamint,trrimisa de Tatal ceresc Fi binecuvintat si spor la lucru in via Domnului.
Adăugat în 01/03/2012 de sanda_tulics
Să preţuim Biblia citind-o în fiecare zi, să ne facem anume timp pentru a vorbi cu Domnul prin intermediul Bibliei, să dăm respectul cuvenit Cuvântului Sfânt pe care Îl găsim scris în Biblie, citind şi citind şi iar citind şi chiar dacă am ajuns la capăt să o luăm de la început, pentru că numai aşa vom înţelege Cuvântul, vom pricepe ceea ce Dumbezeu ne spune, doar având părtăşie cu Domnul prin citirea Bibliei vom primi înţelepciune.
Fii binecuvântată.
Adăugat în 01/03/2012 de 1954adina.9mai
Statistici
  • Vizualizări: 1804
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni