Piatra
Autor: Anonim  |  Album: Îndemnuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 26/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

    Piatra pe care au lepădat-o zidarii a ajuns să fie pusă în capul unghiului. (Luca 20:17)

    Omul construiește mereu case și orașe, structuri de stat și imperii mondiale, filosofii și concepte despre lume. Omul își construiește și propria viață, existență, familie. Dar mai este Unul care construiește: Dumnezeu! El Își zidește Biserica. Această construcție are o temelie de nezguduit și o piatră din capul unghiului: Isus Hristos.

    Ceea ce construim noi, oamenii, rămâne o lucrare neterminată. Construcțiile se pot dărâma, planurile arhitecturale pot fi schimbate, dar construcția lui Dumnezeu crește neîntrerupt. Ea este una veșnică, despre care Mântuitorul spune că „porțile locuinței morților” nu o vor birui (Matei 16:18). Asta înseamnă că și puterea inevitabilă a morții nu va triumfa asupra construcției lui Dumnezeu și asupra tuturor celor ce o formează. În curând, va fi pusă ultima piatră și „Templul” lui Dumnezeu va fi desăvârșit!

    Acum se pune întrebarea: De care oameni aparțin eu? Aparțin de cei care își construiesc viața fără Domnul Isus sau sunt o piatră vie în Casa lui Dumnezeu?

    Prin credința în Domnul Isus Hristos care a murit pentru noi, putem primi un loc sigur în casa spirituală pe care o construiește Dumnezeu.



amin.
Adăugat în 26/02/2012 de Ioanhapca
Tot ce construiește omul fără Dumnezeu e în zadar. În schimb, tot ce construiește Dumnezeu (chiar și împreună cu omul) are o valoare veșnică! Domnul să fie cu tine, Flori!
Adăugat în 26/02/2012 de GabrielTudor
Buna intrebare; ce fel de oamnei suntem noi?;Fiecare sa raspundem in dreptul nostru cine si ce suntem.Lucrare de control.Fi binecuvintat draga mea si mult spor in lucrul Domnului.
Adăugat în 26/02/2012 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1142
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni