Răsplata
Autor: Anonim  |  Album: Îndemnuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 08/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

   Aproape nimic altceva nu mișcă, în zilele noastre, pe oameni așa de mult ca problema salariului. Ea îi preocupă pe angajați și pe patroni, pe politicieni și pe economiști, în egală măsură. Cu privire la salariul corespunzător, adesea nu se ajunge la o înțelegere. Uneori, părțile ajung la lupte grele. Vei refuza - și pe bună dreptate - să lucrezi, fără să știi care va fi răsplata muncii. Dar tu trăiești, an de an, fără să te interesezi care va fi răsplata vieții tale. Nu este, oare, de mare însemnătate să cugetăm la întreaga noastră muncă de-o viață? Fiecare om, fie milionar, fie muncitor, slujește, fără să știe, unui stăpân mai mare. 

   El slujeşte fie lui Dumnezeu, fie satanei. Nu există cale de mijloc, căci nimeni nu poate sluji la doi stăpâni, spune Biblia. Slujirea păcatului pare să promită o răsplată bună, căci satana presară din belșug flori pe cale. Dar când se apropie sfârşitul acestei căi, ce îți va aduce? Sentința dumnezeiască spune clar: Plata păcatului este moartea!

   Alege, deci, cui vrei să slujești!

   Dacă vrei să slujești mai departe diavolului, vei primi ca răsplată moartea veșnică. Dacă vei părăsi această cale și te vei întoarce la Dumnezeu, El îți va dărui viață veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru!

chiar dacă nu înţelegem pe deplin ce înseamnă viaţa veşnică, alegând să îl slujeşti pe Dumnezeu ai parte de o linişte interioară, de o pace ce nu o poţi traduce, altfel înţelegi lucrurile, cele care înainte te făceau să provoci explozii în lanţ acum nu te mai afetectează atât de puternic, jignirile şi umilinţele le porţi mai uşor gândindu-te la ce a suferit Isus Domnul pentru tine, când ai o durere sfâşietoare, o nevoie mare de ceva, e atât de uşor să îl strigi pe Isus şi nu ştii cum se face dar primeşti ajutor, rezolvare. Da! Alegeţi viaţa cu Domnul, alegeţi să îl slujiţi pe Dumnezeu.
Fii binecuvântată floridinmaracineni pentru această postare.
Adăugat în 08/02/2012 de 1954adina.9mai
Statistici
  • Vizualizări: 1101
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni