Secretul benzii de înregistrare
Autor: Anonim  |  Album: Biblia  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 05/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

    Un prieten de-al meu este compozitor și știe să cânte la diferite instrumente. Cu aparatul său de înregistrat, creează un efect foarte interesant. El mi-a zis: Mai întâi înregistrez vocea cea mai înaltă la oboi. Apoi înregistrez următoarea voce pe aceeași bandă, fără s-o șterg pe prima. În felul acesta, adaug un instrument peste altul până la vocea cea mai de jos. Acum sunt opt instrumente înregistrate pe această bandă. Vrei să asculți rezultatul înregistrării?

    Apoi am auzit o melodie executată foarte bine. Nu înțelesesem încă bine și am întrebat: Ce orchestră este asta? Prietenul meu a râs și a zis: Sunt numai eu! Era impresionant, o orchestră completă, compusă dintr-o singură persoană cântând la diferite instrumente, în același timp.

    Ascultă, a spus prietenul meu, știu pe cineva care a reușit să înregistreze 30 de instrumente pe o singură bandă. Aceasta a fost o simfonie completă, cântată la multe instrumente, dar numai de un singur muzician. Acest artist și-a pus suflarea în diferitele instrumente.

    Așa este și Biblia! A fost scrisă de 40 de scriitori diferiți, 40 de instrumente, dar toți au fost însuflețiți de Artistul cel mare, Dumnezeu Însuși. El Și-a pus suflarea ca duh de viață, în fiecare din aceste 40 de instrumente.

    Aceasta este MINUNEA Bibliei!

    Nu este glasul omului, ci glasul Lui Dumnezeu Însuși!

Într-adevăr, FFICNIC, însă nu știm s-o ascultăm cu atenție și, uneori, suntem prea „ocupați” pentru această „simfonie”.
Adăugat în 05/02/2012 de GabrielTudor
Domnul să ne ajute să împlinim Cuvântul!
Adăugat în 05/02/2012 de cost_ana
interesant. Dar clar și incontestabil. Domnul Dumnezeu este Atotputernic!
Adăugat în 06/02/2012 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 929
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni