Biblia aruncată pe fereastră
Autor: Anonim  |  Album: Biblia  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 19/01/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

"Arunc-o pe fereastră!"

Soldaţii pot, de cele mai multe ori, să se întreţină cu glume la care râd din toată inima, aşa cum se întâmplă în special în călătoriile lor cu trenul. Într-o astfel de călătorie un tânăr recrut stătea într-un colţ şi citea Biblia.

"Haideţi să facem o glumă acestui flăcău pios şi să-i aruncăm Biblia pe fereastră!"

Nu a durat decît o secundă şi Biblia se afla printre şine. S-a mâniat tânărul soldat? Nu, el avea un Stăpân care a zis: "Eu sunt blând şi smerit cu inima". Era mâhnit, dar a rămas tăcut.

Câteva zile mai târziu tânărul nostru din tren a primit Biblia şi un bilet, puse într-un pachet. Un lucrător de la căile ferate o găsise şi citind din ea a auzit astfel, glasul lui Dumnezeu. Având adresa posesorului pe copertă, omul o trimise înapoi stăpânului. Dar citind din ea câteva zile la rând, a întâlnit cu adevărat pe Mântuitorul.

Soldatul fericit, a înţeles de ce Domnul a îngăduit ca pentru puţină vreme să fie despărţit de Biblia lui.

dacă am înţelege totdeauna de ce se întâmplă anumite lucruri ce bine ar fi!!!!!
Foarte bun şi acest articol ce ai postat astăzi. Dumnezeu ne vorbeşte în toate felurile depinde doar de noi dacă ne lăsăm atinşi, cercetaţi şi îndrumaţi.
Domnul să te binecuvânteze.
Adăugat în 19/01/2012 de 1954adina.9mai
Minunat!
Să ne ajute Domnul sa primim şi noi ca din mana Lui tot ceea ce ni se intâmplă, chiar daca ni se pare ceva nedrept, ceva dureros. Domnul să fie slavit, că transformă totul spre binele celor ce-L iubesc.
Adăugat în 19/01/2012 de brandusa
uimitor! .... lucrează Domnul!
Adăugat în 24/01/2012 de Ioanhapca
Statistici
Opțiuni