Biblia care plutea
Autor: Anonim  |  Album: Biblia  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 14/01/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

Un ofiţer japonez, venind să-şi ancoreze vaporul în portul Nagasaki, a observat în apă o carte care plutea. A recuperat-o, dar, spre dezamăgirea lui, era scrisă cu litere ciudate. A întrebat în dreapta şi-n stânga spre a afla conţinutul acestei mici cărţi, dar totul părea în zadar. Într-o zi, un negustor chinez ce cunoştea puţină engleză i-a spus: "Aceasta este Cartea lui Isus! - o carte a musafirilor străini nepoftiţi şi că există o mulţime traduse şi în limba chineză".

Şi-a procurat îndată un Nou Testament deşi nici chineza nu o cunoştea prea bine. A început să citească şi prin aceasta, totodată să-şi îmbogăţească vocabularul chinezesc. Duhul Sfânt începuse să lucreze la inima acestui ofiţer astfel că, la terminarea citirii Noului Testament a devenit un om fericit, cunoscându-L pe Mântuitor.

În ţara lui - Japonia - ca să se menţină idolatria, era interzisă introducerea oricărei noi forme de serviciu religios. Dar ofiţerul nu a putut rămâne tăcut şi a început alături de întreaga sa familie şi câţiva prieteni să studieze cu atenţie întreaga Biblie.

Dragostea lui Isus a început astfel să aprindă multe inimi. După ceva timp, s-a permis oarece libertate religioasă, chiar un misionar având permisiunea de a se stabili la Nagasaki. Ofiţerul ce găsise plutind Cartea Sfântă, putea acum să vorbească liber despre ea. Este printre primii oameni ce au mărturisit pe Hristos în Japonia, faptele lui devenind o mărturie vie. Aceasta prin minunatul prilej de a găsi o Biblie plutind pe ape.

Biblia are puterea de a aduce mântuirea oricui crede!  Slăvit să fie Domnul!

cât de minunat! Slavă lui Dumnezeu!
Adăugat în 24/01/2012 de Ioanhapca
Statistici
Opțiuni