Biblia vândută
Autor: Anonim  |  Album: Biblia  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 13/01/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

     Pentru doamna Linner începuseră timpuri grele. După moartea soţului ei, a început să întâmpine dificultîţi financiare. A fost forţată să-şi vândă bijuteriile şi câteva piese din mobilă la un anticar. Într-o zi, şi-a vândut chiar Biblia frumos legată ce o primise ca dar de nuntă de la părinţii ei.

   În zilele dinainte, ea se bucurase de Cuvântul lui Dumnezeu şi primise îmbărbătare, dar acum nu mai putea citi nimic. Când a rămas singură, gândurile au făcut-o să fie neliniştită. Poate că nu a făcut bine că a vândut aşa repede această carte preţioasă...Devenea din ce în ce mai tulburată, şi într-o dimineaţă, pe când copiii ei erau încă în pat a plecat de acasă la anticar să-şi recupereze Biblia.

   Când a ajuns acolo, privi întâi pe geam şi ce văzu? Patru bărbaţi stăteau la o masă din care unul era chiar Levi- anticarul şi citeau  din Biblia ei! Se părea că aceşti bărbaţi doreau să-şi bată joc de istorisirile acestei cărţi, dar urmărindu-i cu privirea, femeia observă că ei deveneau din ce în ce mai atenţi la ceea ce li se citea. Când Levi citea din suferinţele Domnului se înecă şi deveni aşa de tulburat că lacrimile începură să-i curgă pe obraji. În linişte deplină, cei trei prieteni se ridicară de la masă şi plecară.

  Şi doamna Linner?  A fost prea dureroasă priveliştea acestor oameni ce la început îşi băteau joc de cuvintele Mântuitorului, inima o acuza, lacrimile curgeau şiroi...auzise încă odată cum suferise şi pentru ea. S-a dus acasă plângând, a îngenuncheat şi a mărturisit înaintea Domnului că L-a uitat.

   În ziua următoare, a simţit o pace şi o încredere ce i-au umplut inima. A plecat la anticar din nou, hotărâtă să-şi recupereze Biblia. Dar Levi anticarul era la masă cu ea în faţă, citind...nu se mai putea desprinde de această carte!

   O zări pe doamna Linner şi începu să spună cu bucurie: "Scumpă doamnă, în această carte, eu am găsit o comoară, o comoară care pentru mine valorează mai mult decât lumea întreagă!" Doamna i-a mărturisit atunci şi povestea ei şi cum în ziua şi noaptea ce au trecut a fost adusă de la întuneric la lumină.

   Doamna Linner şi-a primit înapoi Biblia, iar anticarul s-a dus să-şi cumpere degrabă una nouă. După puţin timp, şi soţia anticarului  a găsit pace în sângele lui Isus aşa că  au hotărât să se boteze amândoi.

   Această întâmplare, a fost povestită de un bărbat pe nume Jakob August Haumeister - misionar pentru evrei în Strasbourg.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
Opțiuni