Biblia ruptă
Autor: Anonim  |  Album: Biblia  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 18/01/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

    Milioane de oameni au fost deja binecuvântați prin citirea Bibliei. Pentru mulți, numai o pagină, sau chiar un rând al Bibliei, a fost o sămânță care a adus rod însutit.

    Într-un orășel din Germania, se obișnuia ca lucrurile din casă să fie vândute prin licitație. Odată, printre aceste lucruri, a fost o Biblie mare și veche. Nimeni, însă, nu și-a exprimat interesul pentru ea. Într-un târziu, un negustor a făcut o ofertă și a obținut-o pe câțiva bănuți.

    Negustorul a făcut din ea hârtie de împachetat, dar nu s-a gândit ce valoare ar putea să aibă foile rupte din această carte, chiar mototolite sau murdărite. Dumnezeu zice: Cuvântul Meu nu se întoarce la Mine fără rod. În acest orășel, trăia un om torturat continuu de gândul că era vinovat de crimă. Zi și noapte nu avea odihnă. De multe ori, auzea cuvântul criminal sau îl vedea scris cu litere de foc în fața ochilor.

    Într-o zi, a trimis pe fiul său să cumpere ceva de la magazin, lucru pe care negustorul l-a împachetat într-o foaie din acea Biblie veche. Pe neașteptate, textul de la Evrei 9 fără vărsare de sânge nu este iertare a fost în fața ochilor acestui om. La început nu l-a înțeles. Iertare era ceea ce căuta într-adevăr, și ar fi vrut să cunoască mai multe despre ea.

    Încă odată, băiatul a fost trimis la negustor, care acum ajunsese cu ruperea paginilor la Epistola întâi a lui Ioan. Când acel om, torturat de vinovăția lui, a citit și această pagină, povara din suflet i-a fost înlăturată căci aici scria: Sângele lui Isus Hristos, fiul Său, ne curățește de orice păcat și Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nedreptate. Aceste cuvinte erau lumină sufletului întunecat.

    De asemenea, el a înțeles că sângele Domnului Isus, pe care l-a vărsat pe crucea Golgotei, poate să spele toate păcatele celor care mărturisesc vinovăția lor înaintea lui Dumnezeu. Astfel, și el a găsit pace deplină pentru inima lui. Chiar o foaie ruptă din Biblie poate arăta cuiva calea spre fericire.

Un mare adevăr. Cuvântul Domnului rodeşte întotdeauna şi-n orice anotimp.
Multă binecuvântare şi har fără sfârşit.
Adăugat în 19/01/2012 de 1954adina.9mai
adevărat....
Adăugat în 24/01/2012 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 1390
  • Export PDF: 3
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni