4. Neprihanirea. Ceea ce vei citi,sigur îți va schimba viața!!!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 20/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

4.
   1 Tesaloniceni 5:9Fiindcă Dumnezeu nu ne-a rânduit la mânie, ci ca să căpătăm mântuirea, prin Domnul nostru Isus Hristos".
   Atunci cand te gandesti la Sodoma si Gomora, ce ai in minte? Te gandesti la judecata lui Dumnezeu? Daca Dumnezeu a judecat pacatul acolo, nu lasa pe nimeni ca sa scape de acolo. El a judecat neprihanirea acolo. Din ce ne spune Biblia, l-a lasat pe Avraam sa intervina si sa mijloceasca pentru Lot.
   Avraam l-a intrebat pe Dumnezeu daca va judeca Sodoma si Gomora, daca va gasi acolo 50 de oameni neprihaniti, si Dumnezeu i-a spus:
   Geneza 18:26"Şi Domnul a zis: Dacă voi găsi în Sodoma cincizeci de oameni buni în mijlocul cetăţii, voi ierta tot locul acela din pricina lor.
   Avraam l-a intrebat pe Dumnezeu daca va distruge Sodoma si Gomora, daca va gasi acolo 45,40, 30 ori 10  oameni neprihaniti. Si de fiecare data Dumnezeu i-a spus ca va cruta orasul, daca va gasi atatia oameni neprihaniti. Avraam s-a oprit la 10, daca continua sa sa-l intrebe pe Dumnezeu daca va distruge Sodoma si Gomora, daca va gasi doar un om neprihanit, raspunsul lui Dumnezeu era la fel, pentru ca El cauta neprihanirea in aceste orase.
   Daca atunci Dumnezeu nu a vrut sa distruga aceste orase, cu cat mai mult acum cand Dumnezeu, a judecat pacatele noastre la cruce, in Trupul lui Isus, unde a fost consumata toata judecata lui Dumnezeu, pentru pacatele noastre. Astazi Dumnezeu nu te mai judeca pentru pacatele tale, pentru ca a gasit un om neprihanit, si acesta este Isus Cristos. Deci sa nu crezi ce spun alti oameni ca Dumnezeu te judeca pentru pacatele tale, si te pedepseste cu cancer, accident de masina, saracie, etc. Dumnezeu ar fii nedrept sa pedepseasca acelasi pacat de 2 ori, odata in trupul nostru, si o data in Trupul lui Isus. Dumnezeu nu te mai judeca, ci te binecuvanteaza astazi, nu pentru ca tu meriti, ci pentru ca Isus a fost pedepsit si judecat in locul tau la cruce.
   



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 973
  • Export PDF: 2
Opțiuni