5.Neprihanirea.Sigur ceea ce vei citi iti va schimba viata!!!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 20/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

5.Neprihanire pentru totdeauna

   Daniel 9:24"Şaptezeci de săptămâni au fost hotărâte asupra poporului tău şi asupra cetăţii tale celei sfinte, până la încetarea fărădelegilor, până la ispăşirea păcatelor, până la ispăşirea nelegiuirii, până la aducerea neprihănirii veşnice, până la pecetluirea vedeniei şi prorociei, şi până la ungerea Sfântului sfinţilor".
   Duminica mergem la Biserica,auzim un mesaj care ne incurajeaza,si ne spune ca suntem neprihaniti lui D-zeu in Cristos.Luni inca declaram:"Sunt neprihanitul lui D-zeu in Isus".Dar cand vine miercuri,joi vineri,nu ne mai vedem neprihaniti din cauza ca pacatuim,iar duminica primim o noua revelatie,ca suntem neprihanitii lui D-zeu in Isus Crisos.
   Nu putem sa fim neprihaniti doar duminica,dar apoi,sa nu mai fim neprihaniti din cauza păcatelor pe care le comitem,dar cand vine duminica suntem din nou neprihaniti.Neprihanirea nostra este o neprihanire vesnica,Isus a obtinut pentru noi o rascumparare vesnica
   Evrei 9:12"şi a intrat, odată pentru totdeauna, în Locul prea sfânt, nu cu sânge de ţapi şi de viţei, ci cu însuşi sângele Său, după ce a căpătat o răscumpărare veşnică".
   Poate te intrebi:"Cum pot sa fiu inca neprihanit,daca tocmai am pacatuit?
   Nu faptele tale te fac neprihanit,ci ceea ce a facut Isus la cruce pentru noi,te face neprihanit.
   Romani 5:19"Căci, după cum prin neascultarea unui singur om, cei mulţi au fost făcuţi păcătoşi, tot aşa, prin ascultarea unui singur om, cei mulţi vor fi făcuţi neprihăniţi".
   Neprihanira noastra este pe baza ascultarii lui Isus,nu pe baza ascultarii noastre.D-zeu vrea sa fii constient de neprihanirea vesnica pe care o ai in Isus.Cum poti sa fii constient de aceasta neprihanire?Poti sa asculti predici,care iti amintesc ca esti neprihanit in Isus.In fiecare dimineata sa declari:"Sunt neprihanitul lui D-zeu in Isus Cristos.
   2 Corinteni 5:21"Pe Cel ce n-a cunoscut nici un păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El".
   Nu ai nevoie de revelatie ca sa iti dai seama ca esti un pacatos,stii asta cand pacatuiesti.Dar in schimb ai nevoie de aceasta revelatie,ca esti vesnic iertat in ochii lui D-zeu,chiar si atunci cand pacatuiesti.Si cand vei fii constient,ca darul neprihanirii este vesnic,atunci ai sa biruiesti in aceasta viata.
   Romani 5:17"Dacă deci, prin greşeala unuia singur, moartea a domnit prin el singur, cu mult mai mult cei ce primesc, în toată plinătatea, harul şi darul neprihănirii, vor domni în viaţă prin acel unul singur, care este Isus Hristos!)
   Vei birui peste pacatele tale,si vei trai o viata victorioasa in Isus Cristos.Nu ceea ce faci tu te face neprihanit,ci ceea ce a facut Isus la cruce te face neprihanit.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1313
  • Export PDF: 2
Opțiuni