2.Neprihanirea.Ceea ce vei citi sigur iti va schimba viata!!!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 20/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

2.Tu ai prima clasa de neprihanire

   2 Corinteni 5:21"Pe Cel ce n-a cunoscut nici un păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El".
   Unii crestini cred ca trebuie sa faca ceva ca sa fie mai neprihaniti.Si se condamna atunci cand fac ceva rau.Ei nu realizeaza ca facand asta,nu cauta neprihanirea lui D-zeu,ci propria lor neprihanire,incercand sa tina legea,printr-o purtare morala.
   Neprihanirea este un dar de la D-zeu,dat prin Isus.Pentru ca este un dar,nu-l putem castiga facand fapte bune,sau tinand Legea.Putem doar sa o primim prin credinta.Cum primesti acest dar?Prin ceea ce a facut Isus pentru noi la cruce.
   2 Corinteni 5:21"Pe Cel ce n-a cunoscut nici un păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El".
   Unii crestini din Trupul lui Cristos,cred ca sunt diferite clase de neprihanire,ca si clasele de confort la avion.Ei cred ca unii crestini au economic class,altii au business class,si numai cativa au prima clasa de neprihanire.Cand D-zeu l-a dat pe Isus sa moara pentru noi la cruce,El a devenit neprihanirea noastra.Deci avem prima clasa de neprihanire.Poate te gandesti:"Cum pot sa fiu neprihanit atunci cand pacatuiesc?Gandeste-te la asta:"Isus care nu a facut pacat,a devenit pacat pentru noi.El a primit pacatele noastre,si noi am primit neprihanirea Lui.
   Noi am fost pacatosi,nu am fost neprihaniti,nu am facut ninic ca sa fim neprihaniti.Dar la cruce,am primit neprihanirea Lui,si am devenit neprihanirea lui D-zeu in Isus Cristos.
   La cruce a avut loc schimbul divin.Isus a   luat locul nostru,ca noi sa luam locul Lui.Nu a meritat sa fie facut pacat,dar a fost facut pacat pentru noi.Nu am meritat sa fim neprihaniti,dar am devenit neprihanirea Lui,pentru ca am primit neprihanirea Lui.Acesta este maretul Har.Avem prima clasa de neprihanire,pe care am primit-o in dar de la Isus.
   



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1200
  • Export PDF: 2
Opțiuni