3.Neprihanirea Ceea ce vei citi sigur iti va schimba viata!!!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 20/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

3.Evanghelia te mantuieste din fiecare situatie

   Romani 1:16"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos; fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede: întâi a Iudeului, apoi a grecului".
   De fiecare data cand auzi Evanghelia,auzi vestea buna a lui D-zeu
pentru tine.Evanghelia lui Cristos,nu este doar pentru mantuirea de iad,dar si pentru vindecare,lipsuri financiare,fiecare aspect al vietii tale trebuie mantuit.
   Poate te gandesti ca ai auzit Evanghelia lui Cristos,si nu s-a manifestat puterea lui D-zeu in problema cu care te confrunti.Atunci cand ai auzit Evanghelia,chiar ai crezut ce spune Ea?Nu putem sa intelegem Evanghelia doar cu mintea noastra.Trebuie sa stim si sa credem,vestea cea buna in inima noastra,apoi vei vedea puterea lui D-zeu pentru mantuire,in fiecare aspect din viata ta.
   Care este vestea buna pe care D-zeu vrea sa o crezi in inima ta,care va elibera puterea lui D-zeu in viata ta?Neprihanirea lui D-zeu ne este revelata din credinta in credinta.
   Romani 1:17"deoarece în ea este descoperită o neprihănire, pe care o dă Dumnezeu, prin credinţă şi care duce la credinţă, după cum este scris: Cel neprihănit va trăi prin credinţă"
  Vestea buna este ca esti neprihanitul lui D-zeu,o neprihanire care se capata prin credinta,si duce la credinta.Asta inseamna ca neprihanirea vine prin credinta in sangele lui Isus,nu prin faptele tale,faptele tale nu te fac neprihanit.Este prin credinta,si care duce la credinta,nu este prin credinta care duce la fapte,ori de la fapte la fapte.
   Vestea buna nu trebuie predicata sa iti arate ca esti pacatos.Trebuie predicata ca sa iti arate ca esti neprihanit prin lucrarea lui Isus terminata la cruce,ca esti neprihanit,in ciuda faptului ca inca mai pacatuiesti.Nu mai este nimic de facut ca tu sa castigi binecuvantarile lui D-zeu in viata ta.Tu trebuie sa auzi si apoi sa crezi vestea cea buna,care are puterea de a te vindeca,te protejeaza in fiecare domeniu din viata ta.
   Lumea spune ca vestea buna este prea buna sa fie adevarat,dar pentru cei care sunt neprihaniti in Cristos este adevarata.

 



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1242
  • Export PDF: 2
Opțiuni