20.Neprihanirea.Sigur ceea ce vei citi iti va schimba viata!!!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 25/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

21.Primeste Neprihanirea,Pacea si Bucuria

 

Romani 14:”17 Căci Împărăţia lui Dumnezeu nu este mâncare şi băutură, ci neprihănire, pace şi bucurie în Duhul Sfânt”.

Sa presupunem ca deja ai facut o prioritate in a cauta Imparatia lui D-zeu si Neprihanirea Lui.Obisnuiam sa cred ca a cauta Imparatia lui D-zeu,insemna a fii in campul de misiune,sa faci slujba unui misionar.

Apoi am realizat ca Imparatia lui D-zeu nu este exterioara,mancare si bautura,cum ne mai spune in acest verset, ci este inauntrul meu:”Neprihanire,Pace si Bucurie in Duhul Sfant.Deci a cauta imparatia lui D-zeu zilnic,inseamna sa lasi sa curga zilnic inauntrul tau,Neprihanire,Pace si Bucurie,in Duhul Sfant.

Neprihanirea nu este neprihanirea ta,bazata pe faptele tale,nu sunt faptele tale bune.Este un dar de la Isus,care este Neprihanirea ta.

Romani 5:17” Dacă deci prin greşeala unuia singur, moartea a domnit prin el singur, cu mult mai mult cei ce primesc, în toată plinătatea, harul şi darul neprihănirii, vor domni în viaţă prin acel Unul singur, care este Isus Hristos!)

1 Corinteni 1:30” Şi voi, prin El, sunteţi în Hristos Isus. El a fost făcut de Dumnezeu pentru noi înţelepciune, neprihănire, sfinţire şi răscumpărare”,

D-zeu vrea sa stabileasca acest adevar in viata ta,ca esti Neprihanitul lui D-zeu in Isus.

2 Corinteni 5:21” Pe Cel ce n-a cunoscut niciun păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El”.

Pacea sa fie cu voi”,au fost cuvintele care le-a spus Isus ucenicilor,cand a aparut in mijlocul lor,dupa inviere.Atunci le-a mai aratat mainile si coasta Sa

Ioan 20 :19” În seara aceleiaşi zile, cea dintâi a săptămânii, pe când uşile locului unde erau adunaţi ucenicii erau încuiate, de frica iudeilor, a venit Isus, a stat în mijlocul lor şi le-a zis: „Pace vouă!”
20” Şi după ce a zis aceste vorbe, le-a arătat mâinile şi coasta Sa. Ucenicii s-au bucurat când au văzut pe Domnul”.

D-zeu vrea sa stii ca lucrarea lui Isus terminata la Cruce iti da pace.Poti sa te odihnesti in jertfa lui Isus,pentru ca plata pentru pacatele tale a fost facuta.Ai Pacea lui D-zeu,si Pace cu D-zeu.

Bucuria va veni in inima ta,atunci cand citesti de Isus in Biblie,cand te inchini,sau cand asculti predici despre dragostea lui D-zeu.Este aceeasi bucurie de la Duhul Sfant,care i-a umplut pe ucenici,atunci cand l-au vazut pe Isus,mainile si coasta Lui.

Ioan 20:20” Şi după ce a zis aceste vorbe, le-a arătat mâinile şi coasta Sa. Ucenicii s-au bucurat când au văzut pe Domnul”.

Deci in fiecare zi,fii constient ca esti neprihanit in Cristos.Nu fii constient de pacatele tale,ci fii constient de neprihanirea pe care o ai in Isus.Uita-te la pacatele tale care iti sunt iertate,si va curge inauntrul tau pace si bucurie,atunci cand faci asta,cauti Imparatia lui D-zeu.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1279
  • Export PDF: 2
Opțiuni