Devoțional - Psalmul 18
Autor: Gabi Gheorghiaș  |  Album: La adăpostul Cuvântului - Psalmi  |  Tematica: Citire de fiecare zi
Resursa adaugata de dan4net in 02/02/2023
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Referințe

„Te iubesc din inimă, Doamne, tăria mea! ... Domnul a fost sprijinul meu. El m-a scos la loc larg și m-a scăpat pentru că mă iubește... Căile lui Dumnezeu sunt desăvârșite, ... Căci cine este Dumnezeu, afară de Domnul, și cine este o stâncă, afară de Dumnezeul nostru?" - Psalmul 18:1,18, 19,30, 31

Dragostea față de Dumnezeu vine din cunoașterea caracterului Său desăvârșit, este consolidată și crește și prin experiențele trăite în relația cu El. Am fost creați să dorim și să tânjim după dragostea Sa infinită și, totodată, să ne descoperim adevărata identitate și valoare prin cunoașterea Cuvântului Său. Iubindu-L pe Dumnezeu, vom dobândi și măsura dragostei față de noi înșine și față de aproapele nostru. Oricât de mult ar căuta cineva dragostea și împlinirea adevărată în altă parte, va rămâne cu un gol lăuntric, într-o stare de căutare și frământare nesfârșită.

Rugăciune

Doamne, Creatorul și Binefăcătorul sufletelor noastre ne închinăm și Te slăvim că ne-ai creat pentru a ne bucura de dragostea Ta fără margini! Îți mulțumim că ni Te-ai descoperit și ne-ai ajutat să înțelegem că de la Tine și prin Tine avem totul deplin! Ajută-ne să ne hrănim mereu gândurile, sentimentele și acțiunile cu adevărul Tău prin care Îți manifești dragostea față de noi și prin noi! Dorim ca Tu, Doamne, să stăpânești, să luminezi și să umpli inimile noastre cu prezența Duhului Tău Sfânt, ca să trăim, să creștem și să rămânem în dragostea Ta! În Numele Domnului nostru Isus Hristos, Te rugăm și Îți mulțumim! Amin.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 383
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni