Devoțional - Psalmul 16
Autor: Gabi Gheorghiaș  |  Album: La adăpostul Cuvântului - Psalmi  |  Tematica: Citire de fiecare zi
Resursa adaugata de dan4net in 02/02/2023
    12345678910 0/10 X
Referințe

„Păzește-mă, Dumnezeule, căci în Tine mă încred. Eu zic Domnului: 'Tu ești Domnul meu, Tu ești singura mea fericire! '... Îmi vei arăta cărarea vieții; înaintea Feței Tale sunt bucurii nespuse și desfătări veșnice în dreapta Ta." - Psalmul 16:1,2, 11

Într-o lume atât de nesigură și lipsită de pace, avem nevoie de protecție și siguranță. Chiar dacă ne orientăm și căutăm în jurul nostru ceea ce ar putea să ne aducă o viață bună și liniștită, Dumnezeu este și rămâne singura soluție, scăpare și ajutor pe care putem conta întotdeauna, mai ales că avem în vedere nu doar viața aceasta trecătoare, ci și veșnicia. Iar dacă in anumite momente spunem că suntem bine, fericiți și împliniți pe toate planurile, avem ocazia să recunoaștem că în toate, prin toate și mai presus de toate, relația cu Dumnezeu este sursa tuturor acestor binecuvântări.

Rugăciune

Doamne, Creatorul și Dătătorul vieții pământești și veșnice, ne închinăm, Te slăvim și Îți mulțumim că în Tine avem totul deplin! Și atunci când ne bucurăm de sănătate, familie, prieteni, bunăstare, carieră și alte oportunități, recunoaștem că sufletele noastre au nevoie de Tine, Doamne! Îți mulțumim că doar Tu dai sens și semnificație celor trecătoare și ne ajuți să le folosim cu înțelepciune și să ne pregătim pentru viața cea nouă în Împărăția Ta veșnică! Te rugăm să ne ajuți să Te alegem necurmat și să investim în ceea ce va rămâne veșnic cu noi: relația cu Tine și împlinirea voii Tale în viața personală și în relațiile cu ceilalți. Îți mulțumim și Te slăvim în veci, Tată, Fiu, Duh Sfânt! Amin.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 385
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni