Devoțional - Psalmul 9
Autor: Gabi Gheorghiaș  |  Album: La adăpostul Cuvântului - Psalmi  |  Tematica: Citire de fiecare zi
Resursa adaugata de dan4net in 26/12/2022
    12345678910 0/10 X
Referințe

„Cei ce cunosc Numele Tău se încred în Tine, căci Tu nu părăsești pe cei ce Te caută, Doamne! ... Domnul Se arată, face dreptate... ca să știe popoarele că nu sunt decât oameni!” Psalmul 9:10,16, 20

Pe tot parcursul vieții noastre, avem ocazia să cunoaștem și să fim în legătură cu multe persoane. Cu cât petrecem mai mult timp împreună, cu atât ne cunoaștem calitățile și defectele, atuurile și lipsurile. În ceea ce privește legătura cu Dumnezeu însă, cu cât ne apropiem mai mult de El, suntem mai binecuvântați și recunoaștem că această relația este cea mai importantă, necesară și suficientă pentru fiecare dintre noi. Doar Dumnezeu poate să împlinească cele mai adânci nevoi și căutări ale ființei noastre. În plus, dragostea, bunătatea, îndurarea și credincioșia Lui sunt o realitate care nu se schimbă odată cu împrejurările sau cu trecerea timpului.

Rugăciune:

Doamne, Creatorul și Binefăcătorul vieții noastre, Îți aducem închinare și mulțumire pentru tot ceea ce ești și faci pentru noi! Îți mulțumim că, pe măsură ce Te cunoaștem mai mult, suntem mai binecuvântați și împliniți în sufletele noastre! Te slăvim că împreună cu Tine putem să trecem peste toate încercările și suferințele care vin asupra noastră! Ajută-ne să avem ca prioritate zilnică apropierea de Tine, Doamne, prin Cuvântul Tău și prin rugăciune, în dorința de a fi călăuziți și ajutați să împlinim voia Ta și să facem lucrările Tale pe acest pământ! Avem nevoie de harul Tău măreț, de însoțirea Ta binecuvântată, de înțelepciunea Ta curată și de o încredere deplină în Tine, în puterea și dreptatea Ta! Îți mulțumim că Tu ești același și nu Te schimbi! Fii slăvit și binecuvântat în veci, Tată, Fiu, Duh Sfânt! Amin.
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 540
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni