Devoțional - Psalmul 7
Autor: Gabi Gheorghiaș  |  Album: La adăpostul Cuvântului - Psalmi  |  Tematica: Citire de fiecare zi
Resursa adaugata de dan4net in 25/12/2022
    12345678910 0/10 X
Referințe

„Iată că cel rău pregătește răul, zămislește fărădelegea și naște înșelăciunea: face o groapă, o sapă și tot el cade în groapa pe care a făcut-o... Eu voi lăuda pe Domnul pentru dreptatea Lui și voi cânta Numele Domnului, Numele Celui Preaînalt." - Psalmul 7:14,15, 17


Răul săvârșit de cineva se va întoarce, mai devreme sau mai târziu, împotriva lui însuși. Aceasta este una dintre căile prin care Dumnezeu face dreptate pe pământ. Dacă însă răul și nedreptatea nu au fost încă judecate și condamnate de Judecătorul cel drept, viitorul și veșnicia sunt suficiente. Cei credincioși nu trebuie să fie descurajați din cauza amânării dreptei judecați, ci trebuie să continue să trăiască în adevăr și să înfăptuiască dreptatea în tot ceea ce depinde de ei. Bucuria, pacea și liniștea sufletească vin doar prin cunoașterea Celui veșnic, sfânt și drept, și prin umblarea pe calea mântuirii Sale.

Rugăciune:

Doamne, Dumnezeul nostru viu și adevărat, sfânt și veșnic, ne închinăm și Te slăvim că în Tine avem totul deplin! Îți mulțumim că ne-ai descoperit planul Tău de mântuire și înțelepciunea Ta în a ști cum să trăim în lumea aceasta afectată de neadevăr, nedreptate, ură și violență! Avem nevoie de însoțirea Ta binecuvântată, de protecția și asigurarea că, atâta vreme cât trăim pentru a împlini voia Ta, a face binele și a înfăptui dreptatea, suntem în atenția și grija Ta iubitoare! Dorim să mergem mai departe pe calea vieții binecuvântate de Tine! Îți mulțumim și Te slăvim în veci, Tată atotputernic, Mântuitor iubitor, Duh Sfânt mângâietor! Amin.
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 408
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni