Devoțional - Psalmul 6
Autor: Gabi Gheorghiaș  |  Album: La adăpostul Cuvântului - Psalmi  |  Tematica: Citire de fiecare zi
Resursa adaugata de dan4net in 25/12/2022
    12345678910 0/10 X
Referințe

„Doamne, nu mă pedepsi în mânia Ta... Ai milă de mine, Doamne, ... Vindecă-mă, Doamne... Întoarce-Te, Doamne, izbăvește-mi sufletul! Mântuiește-mă pentru îndurarea Ta! ... Domnul îmi ascultă cererile și Domnul îmi primește rugăciunea! Toți vrăjmașii mei... vor da înapoi... " - Psalmul 6:1,2, 4,9


Sunt situații în care problemele sufletești și fizice, împrejurările potrivnice în care ne aflăm, ne determină să ne evaluăm starea spirituală. Ca Tată iubitor, Dumnezeu poate să ne cerceteze și să ne mustre pentru anumite decizii sau fapte, însă cu scopul de a ne recunoaște păcatele și în vederea îndreptării și reabilitării noastre. Pe de altă parte, sunt și probleme sau încercări care sunt îngăduite de Dumnezeu cu scopul sfințirii și consolidării relației noastre cu El. Încercările și suferințele noastre pot fi și ocazii de a ne apropia mai mult de Dumnezeu și a fi încurajați de răspunsurile la rugăciune.

Rugăciune

Tatăl nostru care ești în ceruri, ne închinăm și Te slăvim că în dragostea Ta vrei să ne înveți importanța ascultării și încrederii în Tine! Îți mulțumim că, atunci când ne îndepărtăm de Tine, ne cercetezi și ne conștientizezi de greșelile și falimentele noastre! Ajută-ne să nu uităm lecțiile pe care le-am învățat, nici consecințele răzvrătirii și neascultării de Tine! Iar dacă încercările și suferințele vin asupra noastră și nu înțelegem motivul, Te rugăm să ne dai încredere, pace și siguranță, în așteptarea izbăvirii Tale minunate! Dorim să nu încetăm a ne ruga mereu și să nu uităm nici răspunsurile, binecuvântările și minunile Tale de-a lungul vieții! Îți mulțumim și Te slăvim în veci, Tată, Fiu, Duh Sfânt! Amin.
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 437
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni