Devoțional - Psalmul 5
Autor: Gabi Gheorghiaș  |  Album: La adăpostul Cuvântului - Psalmi  |  Tematica: Citire de fiecare zi
Resursa adaugata de dan4net in 25/12/2022
    12345678910 0/10 X
Referințe

„Doamne, auzi-mi glasul, dimineața! Dimineața, eu îmi îndrept rugăciunea spre Tine și aștept... Doamne, călăuzește-mă pe calea plăcută Ție, din pricina vrăjmașilor mei! Netezește calea Ta sub pașii mei... Atunci, toți cei ce se încred în Tine se vor bucura... Tu vei fi bucuria celor ce iubesc Numele Tău... Căci Tu binecuvântezi pe cel neprihănit, Doamne, și-l înconjuri cu bunăvoința Ta, cum l-ai înconjura cu un scut.” - Psalmul 5:3,8, 11,12


Dimineața, gândurile și preocupările noastre pot să fie asaltate, conduse și chiar stăpânite de îngrijorare și teamă, anticipând greutățile și provocările zilei sau perioadei care ne stă înainte. Totodată, asemenea gânduri negative pot să revină oricând în mintea noastră. Însă Dumnezeu poate să le liniștească și să le sfințească în fiecare zi prin prezența Duhului Sfânt și să le hrănească prin adevărul Cuvântului Său. Din acest motiv, este important să începem fiecare zi, dar și să o continuăm, însoțiți de harul, bunătatea și înțelepciunea lui Dumnezeu.

Rugăciune

Tatăl nostru care ești în ceruri, ne închinăm și Îți mulțumim că avem ocazia să începem orice zi împreună cu Tine! Ajută-ne să venim în fiecare dimineață înaintea Ta cu motivele noastre de mulțumire, dar și cu îngrijorările sau temerile noastre, să ne încredem în credincioșia și în promisiunile Tale! Dorim să trăim experiențe binefăcătoare, văzând intervențiile și minunile Tale în noi și în ceea ce faci pentru noi și prin noi! Te rugăm să ne ajuți să transformăm orice gând de îngrijorare și teamă într-un motiv de rugăciune către Tine! De asemenea, să Te onorăm prin viața noastră trăită în neprihănirea pe care ne chemi să o împlinim! Fii slăvit și binecuvântat în veci Tată, Fiu, Duh Sfânt! Amin.
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 373
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni