Devoțional - Psalmul 3
Autor: Gabi Gheorghiaș  |  Album: La adăpostul Cuvântului - Psalmi  |  Tematica: Citire de fiecare zi
Resursa adaugata de dan4net in 24/11/2022
    12345678910 0/10 X
Referințe

„Doamne, ce mulți sunt vrăjmașii mei! ... Cât de mulți zic despre mine: 'Nu mai este scăpare pentru el la Dumnezeu! Dar Tu, Doamne, Tu ești scutul meu, Tu ești slava mea și Tu îmi înalți capul! Eu strig cu glasul meu către Domnul și El îmi răspunde... " - Psalmul 3:1-4


Uneori suntem înconjurați, asaltați și amenințați de nenumărați dușmani care vin din mai multe direcții împotriva noastră. Totodată, este posibil ca și păcatele, greșelile sau lipsa noastră de înțelepciune să fie cauza. În plus, avem parte și de persoane care să ne descurajeze atunci când am avea mai mare nevoie de încurajare și susținere. În asemenea situații, putem să ne simțim vulnerabili și fără scăpare. Însă, indiferent de starea în care ne aflăm și de ceea ce ni se întâmplă, Dumnezeu rămâne ajutorul și sprijinul nostru necurmat. Scutul Lui de apărare este cel mai bun și sigur, indiferent de slăbiciunile și falimentele din viața noastră sau de puterea dușmanilor care încearcă să ne doboare.

Rugăciune


Doamne, Dumnezeul nostru mare, sfânt și îndurător, ne închinăm și Îți mulțumim că, indiferent de starea în care ne aflăm, de trecutul nostru, de problemele și dușmanii care vin împotriva noastră, poți să schimbi orice situație nefavorabilă în binecuvântare și biruință! Numai Tu, Doamne, poți să ne îmbraci în haina curată și sfântă a neprihănirii și mântuirii Tale, să ne ridici și să ne reabilitezi, să oprești revărsarea de răutate și să zădărnicești planurile celor răuvoitori, oricât de mulți și puternici ar fi! Te rugăm să ne ajuți să veghem și să nu ieșim de sub autoritatea Ta prin neascultare! Ajută-ne să fim mereu încredințați de iertarea, pacea, bucuria și siguranța vieții veșnice! Îți mulțumim și Te slăvim în veci, Tată, Fiu, Duh Sfânt! Amin.
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 513
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni