Ma rog pentru tine
Autor: Rodica Pele  |  Album: Margaritare  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de rodicapele in 02/09/2020
    12345678910 0/10 X

                         

 

   In ultimul timp am trecut printr-o perioada grea si pentru ca ea devenea tot mai dificila, a ajuns sa fie cunoscuta de cei din jur  prieteni, biserica si la munca. De curand a plecat tatal meu in vesnicii. De cateva luni caut chirie si este tot mai dificil sa gasesc. In toata aceasta perioada am auzit de la cei care cunosc problema mea incurajarea, , Ma rog pentru tine, ,

Zilele astea a venit menegera de la munca la mine si mi-a aratat o imagine cu oameni care atunci cand trec printr-o problema se roaga uni pentru alti si m-a asigurat ca ea se roaga pentru mine. O colega de munca catolica imi spune mereu ma rog pentru tine si mama ta. Am primit sms de incurajare, , ma rog pentru tine Domnul iti va da biruinta, , Este prima data in viata cand  mi s-a spus asa de multe ori de catre din jur, , ma rog pentru tine, ,

    Mai mult ca niciodata am realizat in aceasta perioada ce important este sa stii ca cineva inalta un gand spre Dumnezeu pentru tine. Cred ca puterea de a trece prin momente dificile in viata vine de la Dumnezeu dar este asa important pentru noi sa stim ca cei din jur ne sustin. Am ramas asa impresionata de felul cum persoane necredincioase m-au asigurat ca se roaga pentru problema mea. Ce frumos atat cat ei cunosc despre Dumnezeu pun in practica, ei stiu ca daca te rogi esti ascultat. Menegera mea cand a plecat tati in vesnicii m-a intrebat, , cu ce te pot ajuta? , , urmatoarea data mi- a spus am platit la preot (catolic) sa se roage pentru suletul tatalui tau, , Ea a facut ce a stiut ca este nevoie in aceste momente ( sa se roage preotul sufletul tatalui meu)pentru ca ea asa a fost invatata in Biserica catolica, m-a surprins frumos gestul ei.

Aceste actiuni nu le poti uita niciodata in viata, felul cum cei din jur ti-au fost alaturi in momentele grele din viata, sustinerea in rugaciune din partea celor din jur este foarte importanta.

  Poate de multe ori nu putem face prea multe pentru cei din jur dar sa ne rugam pentru ei putem sa facem, sa-I incurajam ca vor avea izbanda. Poate de multe ori te gandesti ce sa spui unuia care trece printr-o situatie dificila? ce cuvinte sa folosesti? daca nu gasesti cuvinte spune-I, , ma rog pentru tine, , si roaga-te pentru el face foarte mult prin asta il incurajezi ca nu este singur in batalia care se afla ii da curaj sa mearga inainte sa nu renunte ca va veni si izbavirea. Iacov 5:16, , Rugati-va uni pentru alti…. , ,

Sa ne sustinem in rugaciune uni pe alti face foarte mult, acest lucru lucreaza de amandoua partile inspre bine. Cel care este in problema are sansa sa se rezolve problema lui mai repede, iar cel ce se roaga pentru cel in problema atunci cand primesc raspuns la rugaciune se bucura, ramane incurajat  vazand ca a fost ascultata rugaciunea.

 Rugaciunea are mare putere prin ea biruim orice lupta impotriva celui rau. De multe ori vrei sa ajuti pe fratele tau care este intr-o problema si nu ai cu ce pentru ca orice i-ai dat nu ar rezolva situatia, doar rugaciunea ar putea rezolva asa ca roaga-te pentru el. De multe ori in unele situati sunt impotriviri de la satan in a primi raspuns la cererile noastre si acestea se pot indeparta doar prin rugaciune Daniel 10:13, , Dar capetenia Persilor mi-a stat impotriva douazeci si una de zile… Daniel era un om care a inteles ce inseamna sa mijlocesti in rugaciune pentru semeni, sa nu renunti chiar daca nu vine imediat rezolvarea, sa continui sa te rogi.

    Cand cunosti importanta si puterea rugaciuni altfel te raportezi la situatiile dificile din viata. Este ca si atunci  cand ai o durere de cap mergi la medic ti-a dat un medicament si ti a trecut data urmatoare  cand te doare capul stii cum poti indeparta durerea. Pana cand nu am trecut prin situatii foarte grele in viata nu am stiut ce mare greutate are rugaciunea si ce valoroasa este. Suntem ingaduiti sa trecem prin situati grele in viata pentru a realiza cat de dependenti suntem de Dumnezeu si a stii ca orice rezolvare a problemelor noastre este doar la El. Rugandu-te pentru cei din jur le daruiesti cel mai pretios dar posibil. Cand iubesti oameni si acest lucru inseamna sa implinesti  porunca data de Isus, , Sa iubesti aproapele ca pe tine insuti, , te vei ruga pentru ei cand va trece prin greu si va fi nevoie de sustinerea ta in rugaciune. Cu siguranta cei care au trecut prin situati grele si au vazut ce important a fost sa fie sustinuti in rugaciune de cei din jur la randul lor vor sprijini in rugaciune pentru cei ce trec prin diferite probleme. Este foarte important sa ne incurajam si sa ne rugam uni pentru alti aceasta creaza unitate intre noi si legaturi stranse uni cu ceilalti.

 

 INCURAJEAZA si se ROAGA-TE  pentru cei din jur.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 594
  • Export PDF: 1
  • Gramatical incorect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni