Vindecă-mă..!!
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia tirzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 22/10/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

                       O, Doamne, vindecă-mă dacă vrei!!

         Aceasta era rugaciunea mea ani de zile. Stiam ca EL poate sa vindece orice boala, dar nu stiam daca pe mine acum ar vrea sa ma vindece. Eram invatata ca daca este voia Lui poti primi vindecare. Dupa aceasta invatatura Se ascundea, de multe ori necredinta celor care aveau datoria sa ne invete adevarul despre lucrarea Domnului Isus, si care nu vroiau sa-si asume riscul de a fi ei desconsiderati daca cineva nu se vindeca.

         Nu vreau sa aduc judecata asupra nimanui, poate numai eu am gindit in acest fel, dar ziceam: daca nu este voia Ta sa fiu vindecata, Doamne, faca-Se voia Ta. Daca ziceam seara acest lucru, dimineata eram la doctor, la farmacie, pentruca nu era usor in suferinta. Ma gindesc de multe ori cum cu buna credinta si fara sa ma gindesc stricam voia Domnului in care ma lasasem. Vreau sa marturisesc ca ani de zile, prin boala mea Dumnezeu nu a fost slavit, nici laudat. Daca vorbeam cu cineva subiectul era: doctori, farmaciile si bolile. Ce puteam sa spun despre Domnul, pentru ca acum, oameni multi stiu lucruri din Cuvintul Domnului, stiu V.T si N.T sa-l povesteasca. Oamenii vor sa vada in noi viata si spiritual si fizic.

          Cind Domnul Isus la cruce a strigat: ''S-a sfirsit!!'' atunci si noi sa credem acest lucru. Rascumpararea, iertarea, vindecarea si eliberarea sint binecuvintarile copiilor Sai, a celor care prin credinta, primesc, isi insusesc tot ce Harul Domnului Isus a adus, fara nici o implicare a noastra.

           Isaia 53:4,5, ''Totusi El suferintele noastre le-a purtat, si durerile noastre le-a luat asupra Lui, si noi am crezut ca este pedepsit, lovit de Dumnezeu si smerit. Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa care ne da pacea, a cazut peste El, si prin ranile Lui sintem tamaduiti.''

           Matei 8:16,17. ''Seara au adus la Isus pe multi indraciti. El prin cuvintul Lui, a scos din ei duhurile necurate si a tamaduit pe toti bolnavii, ca sa se implineasca ce fusese vestit prin prorocul Isaia care zice: ''El a luat asupra Lui neputintele noastre si a purtat boalele noastre.'

           O lucrare mareata si glorioasa, care ne aduce cea mai mare binecuvintare in viata, doar prin credinta in Harul Sau. 

           Dar... ni se pare parca prea simplu. Tare suntem tentati sa mai ajutam si noi, aducind meritele noastre in vizor...

           

           Multumesc Tatal nostru pentru dragostea Ta cea mare, multumesc Isus pentru jertfa Ta, multumesc Duhule Sfint pentru ca ne calauzesti in fiecare zi, si ni-L descoperi pe Dumnezeu, ca sa nu raminem niste crestini imaturi in credinta, ci sa crestem oameni destoinici pentru Imparatia lui Dumnezeu. Sa respingem categoric orice pacat si orice boala in Numele Domnului Isus. Astfel putem sa ajunjem oameni liberi si sa slujim pe Domnul cu dragoste, devotament si pasiune.

Amin! Slava Domnului!
Fii binecuvântată draga soră, Domnul ne îndrumă şi-I face plăcere şi Se umple de bucurie când mărturisim lucrările spre slava Sa.
Adăugat în 22/10/2015 de floridinmaracineni
Multumesc draga mea sora si El sa fie laudat pentru ca singur are meritele.
Multumesc si pentru sfatul pe care mi l-ati dat pentru devotionale. Oricind vreau sa ma sfatuiti
pt. ca sint incepatoare cu asemenea lucruri.
Va apreciez si va iubesc in Numele Domnului.
Adăugat în 22/10/2015 de Maria18
El -Domnul este fericit când I se aduce laudă prin mărturii ,lucrările făcute de măreția și înțelpciunea Sa.
Adăugat în 24/10/2015 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1211
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni