Cel nemulțumit trăiește nefericit
Autor: Rodica Pele  |  Album: Margaritare  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de rodicapele in 24/11/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Am citit o știre cu ceva timp în urmă la care m-am gândit săptămâni la rând și ea m-a motivat să scriu câteva rânduri sperând să fie de folos măcar pentru o persoană care va citi.

Știrea spune că un număr imens de persoane din America nu sunt mulțumite de felul în care i-a creat Dumnezeu și astfel au făcut operații schimbându-se din femei în bărbați și invers. Când am citit știrea am zis, vremurile în care trăim sun mai rele decât au fost cele din timpul Sodomei și Gomorei. Primul lucru când te gâdești la ei este să-i judeci, dar am stat și m-am gândit că fiecare avem nemulțumirea noastră. Probabil dacă am fi nemulțumiți doar odată în viață nu ar fi atât de grav, dar problema e că nemulțumirea ne dă târcoale mereu. În 2 Timotei 3:1-2 scrie ,,Să știi că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi… nemulțumitori…” Aici nu spune că unii oameni vor fi nemulțumitori, ci se înțelege că problema aceasta o avem cu toții. Nemulțumiți de felul în care arătăm ne poate controla atât de mult încât să ajungi să-ți faci operații să devii altfel. Știrea de mai sus continua și spunea că mulți din cei ce au făcut operații nu au fost mulțumiți de schimbarea făcută și au cerut să fie operați din nou să fie ca mai înainte.

Când lași starea de nemulțumire să te stăpânească vei ajunge să nu mai fi mulțumit de nimic. Un proverb spune ,,Cel nemulțumit trăiește nefericit”. Cei necăsătoriți sunt nemulțumiți că sunt singuri și ar dori să fie căsătoriți. Cei căsătoriți li se pare prea greu în căsătorie și ar vrea să fie singuri. Soții sunt nemulțumiți de soțiile lor sau soțiile nemulțumite de soți. Alții sunt nemulțumiți de familiile în care s-au născut. Am întâlnit mulți oameni nemulțumiți de țara în care s-au născut și i-am întrebat: Crezi că Dumnezeu a greșit când a decis să fii român? Unii sunt nemulțumiți de religia pe care o au și mereu sunt în căutarea unei biserici noi sau al unui mod nou de închinare. Suntem nemulțumiți de munca pe care o avem, am dori altceva și am uitat de timpul când nu aveam muncă. Atunci am fi muncit orice doar să avem bani. Lista poate continua fiecare ne știm nemulțumirile cu care ne luptăm în fiecare zi. Cred că atât de mult îl supărăm pe Dumnezeu, noi ca și copiii ai Lui, atunci când suntem mereu nemulțumiți! Primim atâtea binecuvântări de la Domnul și în loc să ne numărăm binecuvântările noi facem socoteala a ceea ce nu avem. Dumnezeu ne-a creat într-un mod atât de minunat! Femeile au frumusețea lor, bărbații își au frumusețea lor, nu e nimic de adăugat la ceea ce a făcut Dumnezeu. Să ne prețuim unii pe alții atât timp cât ne avem. Să alungăm orice gând de nemulțumire care vine în mintea noastră cu privire la orice lucru.

Trăiește fiecare zi cu inima plină de mulțumire față de Dumnezeu conștientizând că tot ceea ce face pentru tine e bine și toate situațiile prin care treci te formează pentru a ajunge în Împărăția Lui.

FII MULȚUMITOR CA SĂ TRĂIEȘTI FERICIT!!!

amin!
Adăugat în 25/11/2014 de sanda_tulics
Amin, de mare folos; un singur lucru aş adăuga căci cei ce sunt doritori după o altă formă de închinare, nemultumiti fiind de cea actuală, dacă caută si găsesc adevărata închinare atunci, nemultumirea lor e spre folosul lor! Fiţi binecuvântată.
Adăugat în 25/11/2014 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 3176
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni