3. Adevarata ta identitate
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 25/02/2011
    12345678910 0/10 X

 

Sesiunea 3.

Adevarata ta identitate

Pag 1.

   Evrei 11:1 Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd.

   Credinta este reala, are substanta, este o puternica incredintare in lucrurile care nu se vad, aici nu spune ca aceste lucruri nu exista, ci doar ca nu se vad, exista in lumea spirituala. Dumezeu este Duh si prima data cand te rogi iti raspunde in lumea spirituala. Multi oameni cand sunt bolnavi spun ca sunt vindecati dar ei sunt  bolnavi inca, nu este credinta ca sa ignori naturalul, ceea ce  ti se intampla in lumea fizica. In duhul tau ai puterea de a invia morti, in duhul tau esti binecuvantat, facut perfect, si adevarata ta credinta nu este sa negi ca ai o durere in trup, credinta nu este sa negi ca lumea fizica exista, ci sa crezi ca este mult mai mult decat ceea ce vezi, adica o lume spirituala, sa stii ca in duhul tau ai mintea lui Cristos, ai puterea de a invia morti, si sa incepi sa o folosesti prin autoritatea pe care o ai in numele lui Isus. Credinta da substanta lucrurilor care  exista, dar nu sunt vazute. Sunt ingeri si demoni peste tot si noi nu-i vedem. Sunt lucruri pe care nu le vedem si totusi sunt reale. Sunt semnale de internet si de radio peste tot si noi nu le vedem, dar asta nu inseamna ca nu sunt reale, doar pentru ca nu le poti vedea si simti nu inseamna ca nu exista. Televizorul nu produce semnale sa aiba putere sa mearga, ci primeste semnale ca sa mearga canalele de televiziune, sunt virusi in aer pe care nu-i vezi, ceea ce vreau sa spun este ca exista o lume care nu se vede, aceasta este spirituala. Tu ai puterea de a vindeca bolnavi dar este intr-o forma spirituala, nu este fizica si noi sa aducem aceasta putere in lumea fizica, avem nevoie de credinta.

   Evrei 11:3 Prin credinţă pricepem că lumea a fost făcută prin Cuvântul lui Dumnezeu, aşa că tot ce se vede n-a fost făcut din lucruri care se văd.

   Aici spune ca lumea a fost facuta din lucruri care nu se vad, si au fost facute prin credinta, lumea spirituala a existat inainte de a fi aceasta lume fizica, lumea spirituala este mult mai reala decat lumea fizica. Trupul tau fizic va fii pus in mormant si se va dezintegra, dar duhul tau nu poate muri, va exista pentru totdeauna. Adevarata credinta este sa crezi Cuvantul lui Dumnezeu mai mult de ceea ce spun doctori despre tine, sa declari ca in ranile lui Isus ai fost vindecat, sa iti folosesti autoritatea sa aduci vindecarea in lumea fizica. Dumnezeu ti-a dat aceasta putere de a vindeca bolnavi:

   Matei 8:8 Vindecaţi pe bolnavi, înviaţi pe morţi, curăţaţi pe leproşi, scoateţi afară dracii. Fără plată aţi primit, fără plată să daţi.

   Dar aceasta putere este in duhul nostru si responsabilitatea noastra este sa facem ca aceasta putere sa sa se manifeste in lumea fizica, si asta se face prin credinta. Ca sa eliberezi puterea care este in duhul tau, trebuie sa treaca prin sufletul tau, si daca sufletul tau nu este ok, atunci va bloca puterea lui Dumnezeu sa curga in lumea fizica prin trupul tau, daca te gandesti ca daca este voia lui Dumnezeu sa fii vindecat, vei ramane cu boala pe care o ai, pentru ca mintea ta a stopat puterea lui Dumnezeu, daca te gandesti ca Dumnezeu ti-a dat boala pe care o ai sa te invete ceva, ai sa ramai cu ea pentru ca Cuvantul ne invata ca nu Dumnezeu este autorul bolii. Nu depinde de Dumnezeu daca ai sa fii vindecat sau nu, ci depinde de tine in a-ti innoi mintea cu Cuvantul lui Dumnezeu ca sa stii puterea care este in tine, in duhul tau nascut din nou.

Pag 2.   

Isaia 54:17 Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere; şi pe orice limbă care se va ridica la judecată împotriva ta o vei osândi. Aceasta este moştenirea robilor Domnului, aşa este mântuirea care le vine de la Mine, zice Domnul.

   Nici o arma care se ridica impotriva ta nu va prospera, dar cum se intampla asta? Se intampla daca fiecare limba care se va ridica la judecata impotriva ta, o vei osandi.Asta inseamna sa iti iei autoritatea sa o folosesti impotriva vorbelor care nu iti spun mostenirea pe care o ai de la Domnul, orice vorba de necredinta trebuie condamnata. Asa ca nu trebuie sa asculti toate lucrurile care sunt contrare cu Cuvantul lui Dumnezeu. Lumea fizica trebuie sa isi plece genunchi inaintea lumii spirituale ori de cate ori iti folosesti autoritatea pe care o ai in numele lui Isus.

   Elisei era la Dotan si dusmanii poporului Israel au venit si au inconjurat cetatea ca sa il prinda pe Elisei, pentru ca Elisei le dadea planurile peste cap de a cuceri poporul Israel, spunandu-i poporului Israel planurile pe care le au inamicii lor sa cucereasca Israelul, si de fiecare data inamicii lor esrau invinsi. De unde stia Elisei aceste lucruri? Le stia din duhul sau.

 2 Imparati 6:14 A trimis acolo cai, care şi o oaste puternică. Au ajuns noaptea şi au înconjurat cetatea.15 Slujitorul omului lui Dumnezeu s-a sculat dis-de-dimineaţă şi a ieşit. Şi iată că o oaste înconjura cetatea, cu cai şi care. Şi slujitorul a zis omului lui Dumnezeu: „Ah! domnul meu, cum vom face?”16 El a răspuns: „Nu te teme, căci mai mulţi sunt cei cu noi decât cei cu ei.”

   De aici vedem ca este mai mult decat ceea ce vedem, exista o lume spirituala, pe care nu o vedem dar exista. Elisei a vazut ceea ce slujitorul lui nu a vazut, se vedem ceea ce a facut Elisei:

   2 Imparati 6: 17 Elisei s-a rugat şi a zis: „Doamne, deschide-i ochii să vadă.” Şi Domnul a deschis ochii slujitorului, care a văzut muntele plin de cai şi de care de foc împrejurul lui Elisei.

   Aici Elisei se roaga ca lui Ghehazi sa i se deschida ochii, dar ochii lui fizici erau deschisi, dar aici vorbeste despre ochii inimi, sa vada cu inima lucrurile spirituale, erau mai multi ingeri ai lui Dumnezeu decat erau sirieni la numar.Este mau mult decat cele 5 simturi naturale, este o lume spirituala, si in lumea spirituala ai puterea lui Dumnezeu.

   2 Imparati 6: 18 Sirienii s-au coborât la Elisei. El a făcut atunci următoarea rugăciune către Domnul: „Loveşte, rogu-Te, pe poporul acesta cu orbire.” Şi Domnul i-a lovit cu orbire, după cuvântul lui Elisei.

   La rugaciunea lui Elisei, tot poporul sirian a fost lovit cu orbire, si a putut sa fie lovit cu orbire  deoarece Elisei a stiut ca exista o lume spirituala. Daca Elisei a avut mii de ingeri care vegheau asupra lui, atunci noi avem mult mai multi ingeri care vegheaza asupra noastra, pentru ca noi suntem intr-un legamant cu Dumenzeu prin sangele lui Isus Cristos. Doar pentru ca nu-i vezi asta nu inseamna ca nu sunt imprejurul tau.

   Evrei 1: 13 Şi căruia din îngeri i-a zis El vreodată: „Şezi la dreapta Mea, până voi pune pe vrăjmaşii Tăi aşternut al picioarelor Tale”?

14 Nu sunt oare toţi duhuri slujitoare trimise să îndeplinească o slujbă pentru cei ce vor moşteni mântuirea?

  Pag 3.

 Ai sa lasi sa fii condus de cele 5 simturi, sau ai sa te lasi sa fii condus de ceea ce ai depozitat in duhul tau nascut din nou? Actiunile tale nu il vor face pe Dumnezeu sa iti raspunda la rugaciune, ci vor elibera ceea ce ai in duhul tau nascut din nou. Biblia nu spune ca si lui Elisei i s-au deschis ochii sa vada ingeri care-i inconjurau, ci el a avut credinta ca sunt acolo, i-a vazut cu ochii sai fizici, si i-a vazut prin credinta. In duhul tau tu ai toate lucrurile, si trebuie sa le scoti de acolo prin credinta, trebuie sa te incurajezi singur ori de cate ori vine disperarea, ingrijorarea. Daca Dumnezeu ti-ar deschide ochii acum si ai vedea mii de ingeri care te inconjoara, iti garantez ca ai fii incurajat. Fie ca crezi sau nu, tu esti inconjurat de ingeri care asteapta ca tu sa crezi ceea ce ai in duhul tau, sa vorbesti, si ei sa mearga sa indeplineasca slujba pe care le-ai incredintat-o. Trebuie sa-i vezi prin credinta, nu prin vedere, Petru umbla si umbra lui vindeca bolnavi.

   Fapte 19: 11 Şi Dumnezeu făcea minuni nemaipomenite prin mâinile lui Pavel;

12 până acolo că peste cei bolnavi se puneau basmale sau şorţuri care fuseseră atinse de trupul lui, şi-i lăsau bolile şi ieşeau afară din ei duhurile rele. 

   Isus a spus ca vom face minuni mai mari decat a facut El, acesta este crestinismul autentic, crestinismul Biblic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1343
  • Descărcări: 1
  • Export PDF: 6
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni