Despre sfințenie
Autor: Constantin Sferciuc  |  Album: Directii  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de Connstanntinn in 10/03/2024
    12345678910 0/10 X

 

                             Despre sfințenie

În Numeri 20.1-12 ne arată o minune făcută de Moise și Aaron în pustia Țin. Poporul nu a găsit apă și a căutat ceartă cu Moise și Aaron. Cei doi sau dus la  ușa cortului întâlnirii, acolo le-a vorbit Dumnezeu și le-a spus să vorbească stâncii și ea le va da apă. Moise și Aaron le-a zis adunării care erau înaintea stâncii, , Vom putea noi oare să vă scoatem  apă din stâncă, și Moise a lovit stânca de două ori cu toiagul și a ieșit apă din belșug așa că toți au băut apă inclusiv animalele.

Atunci Domnul a zis Moise pentru-că nu ați crezut în Mine să Mă sfințiți înaintea copiilor lui Israel nu voi veți duce adunarea aceasta în țara care i-o dau.

Ce a greșit aicea Moise și Aaron sau cum trebuia să le vorbească poporului ca să-L sfințească pe Dumnezeu.

Dumnezeu a zis să vorbească stâncii nu să o lovească, apoi au zis vom putea noi să vă scoatem apă din stâncă, parcă minunea se făcea prin puterea lor. Vorbirea corectă Dumnezeu vă dă apă din stânca aceasta și astfel era Dumnezeu sfințit înaintea poporului.

De multe ori și noi când realizăm ceva în viață ni se pare că prin puterea noastră le-am făcut ca să-L sfințim pe Dumnezeu trebuie să spunem, , Dumnezeu mi-a dat o casă, Dumnezeu mi-a dat o soție Dumnezeu mi-a dat copii, Dumnezeu mi-a dat o mașină, Dumnezeu mi-a dat o slujbă, așa îl sfințim pe Dumnezeu înaintea oamenilor, nu zicem noi sfințească-se Numele Tău, cum îl sfințim dacă zicem că prin puterea noastră am făcut ce avem și prin puterea noastră suntem ceea ce suntem.

Domnul să ne ajute să ne schimbăm vorbirea



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 157
Opțiuni