Iubesc pe Domnul
Autor: Diana14  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de DianaGU in 28/02/2024
Iubes pe Domnul, mă aude, de sus spre mine-i aplecat, de sufletul si-a mea ființă, în orice vreme e chemat, dă munții-nalți El la o parte, și lanțuri poate a zdrobi, să nu mă înfășoară moartea, El mă păzește zi de zi.

Eram nenoricit prin lume, din dragoste m-a mântuit, și ochii de la lacrimi multe, El este Cel ce ia păzit, dar și piciorul de cădere, de moarte ma salvat Isus, să am eu parte de-ndurare, un loc la masa cea de sus.

Iubesc pe Domnul, mă salvează, văd mâna Lui neîncetat, de partea mea e-ntotdeauna, prezența Lui m-a-nconjurat, paharul cel de izbăvire, spre cer adesea îl ridic, căci Cel ce este mare-ntotdeauna, e Domnul căci mă văd acel mai mic.

Îl cânt pe Domnu-n orice vreme, la cârmă e puterea Sa, n-am teamă căci El team-alungă, putere am de-a-nainta, cu strigăt doar de biruință, lucrarea Lui o povestesc, El n-a lăsat să fiu o pradă, condus am fost spre loc ceresc.

Un drum spre Țara de lumină, a Sale suferinți mi le-a deschis, pe poarta Lui să intru-n locul, ce veșnic este... Paradis, iubesc pe Domnul mântuirii, El pace-n mine a adus îl strig sa stea doar lângă mine, m-aude Domnul... nu-i ascuns.
Amin


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 114
Opțiuni