Eliberarea din robie
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de guardiangel in 22/08/2007
    12345678910 0/10 X
Eliberarea din robie

Evreii au fost scoşi din robia Egiptului, dar robia nu a fost scoasă din ei. O generaţie întreagă a trebuit să piară pentru că nu a înţeles cine era. O generaţie întreagă nu a intrat în ţara promisă, nu pentru că ţara nu era acolo sau nu le aparţinea, ci pentru că s-au considerat lăcuste, în loc să se vadă fii de Dumnezeu!!!

Nu te porţi ca un creştin pentru a fi creştin, ci te porţi ca un creştin pentru că EŞTI creştin.

Nu te porţi ca un tigru ca să devii un tigru, ci te porţi ca un tigru pentru că eşti un tigru.

Nu-ţi dai silinţa să zbori cât mai sus pentru a fi un vultur, ci zbori spre înălţimile cerului pentru că eşti un vultur.

Dar ce se întâmplă dacă nu şti că eşti un vultur şi te consideri o găină??? Trebuie ca să îţi spună cineva că eşti un vultur, ca să începi să zbori ca un vultur şi să nu mai stai în poiată cu găinile.

Un creştin, ca să trăiască o viaţă de fiu de Dumnezeu, trebuie prima dată să ştie ce înseamnă asta.

Nu poţi conduce o maşină, până nu înveţi. Nu poţi folosi un USB, până nu afli întâi ce este, la ce foloseşte şi cum se foloseşte.

A fi născut din nou înseamnă a fi un bebeluş al Lui Dumnezeu. Creştem, fiecare în ritmul său şi fiecare nouă zi este o adevărată aventură a cunoaşterii, Îl descoperim pe Dumnezeu şi ne descoperim pe noi înşine.

Am fost făcuţi perfecţi şi învăţăm în fiecare zi tot mai mult din ceea ce suntem, ca să acţionăm conform a ceea ce suntem.

Nu poţi să te porţi ca un duh care are un suflet şi locuieşte într-un trup, până nu înţelegi că eşti un duh.

Nu te porţi ca un neprihănit, fără vină, fără frică de pedeapsă, apropiindu-te cu deplină încredere de Tatăl tău ceresc, până nu înţelegi că asta este realitatea şi nu stă în puterea ta să o schimbi.

Nu te porţi ca un biruitor, atâta vreme cât crezi că mai ai bătălii de dus şi soarta lor depinde de performanţele tale.

Nu poţi domni în viaţă, când încă te crezi rob.

Nu ai o viaţă abundentă, prosperă, atâta timp cât crezi că „cu sudoarea frunţii" trebuie să-ţi câştigi pâinea.

Nu vei putea avea o viaţă deplină aici pe pământ, atâta vreme cât nu înţelegi ceea ce a făcut Isus Cristos la cruce pentru tine. Nu ai fost doar scos de sub puterea păcatului ci şi de sub blestemele care sunt consecinţă a păcatului. El a murit pe lemn şi nu în alt fel, tocmai pentru a se face blestem pentru noi.

Nu vei putea să nu te îngrijorezi câtă vreme crezi că mai ai tu ceva de făcut, că stă în puterea ta să faci ce este bine. Dacă nu înţelegi în inima ta că Tatăl tău din ceruri ştie de ce ai nevoie şi îţi împlineşte nevoile, totdeauna vei avea nevoi neîmplinite. Trebuie să cuprinzi în inima ta adevărul că în Isus Cristos avem totul deplin şi nu vom duce lipsă de nimic.

Dacă ai griji, nelinişti, îngrijorări, înseamnă că tu eşti la pupitrul de comandă al vieţii tale. Iar eforturile proprii duc la epuizare, eşec, frustrare, stress.

Nu vei putea să ai pace, dacă nu eşti conştient de neprihănirea ta şi de ceea ce decurge din ea.

Nu vei putea să rămâi în odihnă chiar şi în mijlocul furtunii, atâta vreme cât crezi că mai e ceva de adăugat la lucrarea deja terminată a Lui Isus Cristos!!!



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2132
  • Export PDF: 2
Opțiuni