Atunci când simţi că viaţa cu Dumnezeu este mai mult decât... ce ai acum...
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara volum  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de guardiangel in 14/08/2007
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Atunci când simţi că viaţa cu Dumnezeu este mai mult decât... ce ai acum...

Am început să scriu aceste eseuri, gândindu-mă la tine. L-ai descoperit pe Dumnezeu, ai devenit copil al Lui, trăieşti ca şi creştin, dar...simţi că viaţa cu El trebuie să fie mai mult decât atât... Viaţa împreună cu Creatorul universului, viaţa pe care o ai din El şi prin El, nu se poate să se rezume la ceea ce ai tu acum.

Şi eu am simţit la fel, L-am întrebat şi mi-a răspuns. Şi astfel, am început o călătorie nemaipomenită, în care El mi-a dezvăluit pas cu pas, ceea ce a făcut pentru mine, ce am devenit prin El şi ce a pregătit pentru mine nu numai pentru viaţa viitoare, ci pentru aceasta, pe care o trăiesc pe pământ. Şi această călătorie cred că nu se va termina decât atunci când vom fi faţă în faţă, El şi eu...

Mi-a spus "Eu sunt Păstorul cel Bun şi am venit ca oile Mele să aibă viaţă din bleşug!"

"Doamne, dar ce înseamnă viaţă din belşug?"

"Viaţa din belşug este o viaţă pe care tu nu o meritai, dar Eu am plătit preţul ca tu să o primeşti fără plată, în dar, prin Mine. Viaţa din belşug este viaţa Mea, ca şi Fiu de Dumnezeu, pe care Eu ţi-am dat-o să o trăieşti în Mine. Eu am devenit o viţă în care tu eşti o mlădiţă ce trăieşte şi rodeşte datorită rădăcinilor Mele. Am să-ţi spun o istorioară care să ilustreze acest lucru:


Un om sărac, a muncit ani de-a rândul pentru a strânge bani să-şi cumpere un bilet pe vapor, să treacă oceanul, pentru a ajunge în ţara în care s-a născut. A cumpărat biletul şi a plecat în călătoria care avea să dureze trei săptămâni. Avea în traistă hrana pentru drum, pesmeţi, brânză şi apă. În fiecare zi a călătoriei, la ora mesei, toată lumea mergea la restaurantul vasului, dar el se aşeza într-un colţ şi mânca din ceea ce avea în traistă. Aşa au trecut vreo 20 de zile. În ultima zi a călătoriei, nu a mai putut de poftă din cauza mirosului îmbietor ce venea de la bucătărie şi a întrebat un marinar: 

-"Spune-mi, cam cât ar putea costa o porţie de ciorbă?"
-"Păi, ai bilet?"
-"Bineînteles"
-"Mâncarea, cât şi toate celelalte servicii de pe vas, sunt incluse în preţul biletului"

La cruce Isus a plătit în întregime, biletul tău. Dar dacă nu ştii acest lucru, vei trăi o viaţă limitată, mâncând mereu din ceea ce ai în propria traistă."

Aş vrea să descoperim împreună, ceea ce este inclus în biletul pe care Isus L-a plătit pentru mine, pentru tine... să pornim împreună în această minunată aventură a cunoaşterii.


 

Cum?
Citind eseurile si devotionalele aceluias autor.
minunat
fff frumos eseul. D-zeu sa ne ajute ca aceasta calatarie sa o facem cu El.bravo multe binecuvintari va doresc
Adăugat în 03/05/2008
calatorie gratuita
Iti multumesc DOAMNE ca tu m-ai iubit cel dintai si ai rascumparat mantuirea mea pe lemnul crucii de la GOLGOTA.Acolo a fost platit biletul nostru catre ceruri. Ce minunat!!!In ziua de azi este foarte greu sa cumperi o casa.Dar oameni buni noi avem deja o casa si nu trebuie sa facem altceva decat sa ne urcam in vaporul care duce in sus.Biletul este PLATIT.Aveti grija in ce vapor va urcati.Calatorie placuta impreuna cu CEL care ne-a PLATIT biletul.EL sa ne ajute sa ne intalnim sus in ceruri.
Adăugat în 16/02/2009
Statistici
  • Vizualizări: 3118
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
Opțiuni