Dragostea Ta
Autor: Popa Silvia  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de just_silvia_18 in 04/01/2009
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Citeam astazi ceva atat de serios si pe care multi nu iau in seama,nu ii intereseaza sau alte lucruri sunt mult mai importante de facut decat sa Il caute pe Domnul,sa Ii multumeasca ca ziua aceasta i-a mai daruit-o din mila Lui cea mare si ca nu s-a abatut nimic rau asupra Lui si a celor dragi.


Va ganditi voi?(de fapt cu mintea umana nu se poate cuprinde dragostea atat de mare a Domnului nostru care o are pentru noi)ce a facut pentru noi,care nu meritam absolut nimic,cum zicea Ioan Botezatorul "nu sunt vrednic sa ii port incaltamintea".Nu suntem vrednici de nimic,atat de rai suntem,dar EL care este fara pacat,fara cusur a murit pentru mine,un pacatos si un ticalos care l-am ocolit atata timp si l-am alungat din viata mea cu ura,EL a murit pentru mine.


Mintea mea nu poate cuprinde atata iubire din partea Lui,care a facut un sacrificiu atat de mare,ca si-a dat Fiul,pe care fiecare il iubeste ca "pe ochii din cap"si nu i-ai face nici un rau,El l-a dat pentru noi,a luat asupra lui minciunile,hotiile,curviile,crimele si tot ce a fost mai rau,pentru noi,niste neinsemnati.


Si sa nu Il laudam?Sa nu ne traim viata spre slava Lui?El si-a dat viata pentru noi.Sa ne-o dam si noi pentru El.Sa traim cu totul pentru El si cu El.


Domnul sa fie laudat pentru toate ce a facut.Ajuta-ne sa te slujim si sa umblam in curatie inaintea Ta,Te rugam.
Si zdrobit ca un trandafir,Tu te-ai gandit doar la min'.
....
Intradevar,ce mare este dragostea lui Dumnezeu pentru noi si cat de nerecunoscatori suntem cateodata,crezand ca avem si suntem ceva pentru ca am reusit noi si nu pentru ca El ne-a binecuvantat.Slava tie Doamne!
Adăugat în 10/01/2009
Statistici
  • Vizualizări: 1788
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
  • Diacritice 1
  • floridinmaracineni  fără diacritice

    Diacritice 0 1
Opțiuni