Fii diferit!
Autor: Popa Silvia  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de just_silvia_18 in 04/01/2009
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Am ajuns intr-o lume in care calculatoarele dirijeaza si controleaza viata omului,in care omenirea intreaga a ajuns la dependenta de telefonul mobil si totul este bazat pe tehnologie.

Am uitat cum este sa ne asteptam prietena in parc jumatate de ora nestiind de ce intarzie atat,am uitat cum este sa trimitem scrisori persoanelor dragi,sa rupem nenumarate foi pana suntem multumiti de ceea ce am scris,sau sa trimitem scrisori de dragoste parfumate si desenate.Acum totul se reduce la internet,mail si sms.Nu mai sunt acele scrisori scrise cu drag de mana care iti incalzeau atat de mult inima.


Ne-am modernizat atat de mult incat nu mai stim scrie cu creionul,doar pe tastele telefonului sau calculatorului.Toata viata noastra depinde de calculator pentru ca asa dorim noi,viata ne-am facut-o noi si o traim asa cum am facut-o.


Cand eram mici ne-am facut niste principii pe care apoi le-am calcat in picioare si am uitat de ele.Iar apoi cand am crescut am scazut in modestie si bun simt.Credem ca totul se rezuma la bani,ca asta este fericirea in viata,iar apoi cand avem bani ne dam seama ca fericirea ne-a scapat printre degete pentru ca nu am cautat-o unde trebuie.


Ne omoram singuri incetul cu incetul pentru ca distrugem tot ce este verde si facem cat mai multe cladiri.Am omorat natura si am distrus pamantul cu mainile noastre.Totul este din vina noastra,poluarea si defrisarea.Nu suportam un spatiu verde pentru ca suntem orbiti de bani si vrem sa construim ceva din care sa se produca bani.


Nu ne dam seama ca toate lucrurile sunt spre raul nostru,noi ne omoram,noi ne provocam bolile pe care le avem din cauza aerului necurat.Ne ducem la munte ca e aerul mai curat in loc sa facem ceva pentru locul in care traim,sa fie si la noi aerul curat,sa realizam ceva bun pentru planeta.


Nu ne dam seama cat rau facem celor din jurul nostru,credem ca planeta si omenirea va rezista o vesnicie dar ne inselam atat de tare.Apa si tot ce avem nevoie nu vor dura o vesnicie,odata toate se vor irosi si tot noi vom suferi din cauza si prostia noastra cea mare.


Fa o schimbare in lumea ta,diferit de ceilalti,ajuta omenirea in care traiesti.Nu fii nepasator ca toti ceilalti din jurul tau.
Statistici
  • Vizualizări: 1204
  • Export PDF: 2
  • Diacritice 1
  • floridinmaracineni  fără diacritice

    Diacritice 0 1
Opțiuni