Domnul stie
Autor: Popa Silvia  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de just_silvia_18 in 04/01/2009
    12345678910 0/10 X
Ma gandeam la faptul ca Dumnezeu ne cunoaste atat de bine pe fiecare si are un plan pentru noi inca de la intemeierea lumii.El a vrut sa ne dea viata,El ne-a facut si ne-a creat cum suntem pentru a-I da slava Lui cu viata si fapta noastra.
E atat de minunat faptul ca Domnul iti cunoaste gandurile toate,iti cunoaste inima si faptul ca stie tot.Psalmul 139 spune atat de frumos lucrul acesta:"Stii cand stau jos si cand ma culc si cunosti toate caile mele."El stie unde mergem si ce vrem sa facem,stie cand gandim ceva rau in inima noastra.El e in cunostinta de tot.
Daca stim ca El stie tot,El e la curent cu tot ce noi facem,fie bun,fie rau,de ce sa nu Il rugam sa ne tina langa El, sa ne indrume pasii,sa ne curateasca gandurile de tot ce e rau ca sa putem fi curati pentru El.
Am vazut ca desi multi ar vrea sa se intoarca la Domnul ii tin legati lucrurile pamantesti,ii trag in spate prietenii neadecvati,bautura,fumatul si aici numai Domnul poate interveni si ajuta.El ii poate ajuta pe cei care au nevoie,atata nevoie de El in viata lor.
Sunt multi care cred ca nu exista Dumnezeu,sau poate ca exista dar e unul micut care nu mai poate face nimic.O,Doamne cat de mult se inseala.Eu am un Dumnezeu mare.Cate de mare e Dumnezeul tau?Daca tu crezi ca Domnul nu iti poate rezolva problema ta,nu o va rezolva,dar daca tu crezi in inima ta,El iti va asculta rugaciunea si te va ajuta pe baza credintei tale.
Cum credem noi ca e Dumnezeul nostru,asa e.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1069
  • Export PDF: 2
Opțiuni