Onorează-L pe Isus Cristos!
Autor: A.W. Tozer  |  Album: Sfetnicul  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 04/04/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

   Onorează-L pe Isus Hristos şi Duhul Sfânt te va onora pe tine! Umblăm cu Duhul Sfânt atunci când umblăm cu Hristos, pentru că Hristos va fi întotdeauna acolo unde El este onorat. Duhul Sfânt îl va onora pe cel ce Îl onorează pe Mântuitorul, pe Isus Hristos Domnul. Haideţi să-L onorăm pe El, dându-I rangul cuvenit! Haideţi să-L numim DOMN! Haideţi să credem că El este DOMN! Amintiţi-vă că, Dumnezeu a făcut Domn şi Hristos pe acest Isus, pe care  L-aţi răstignit voi, şi L-a pus să şadă la dreapta Sa, în locurile cereşti(...) El I-a pus totul sub picioare, şi l-a dat căpetenie peste toate lucrurile Bisericii. (Efeseni 1.20,22).

   Pe măsură ce Îl onorăm pe Isus, Duhul lui Dumnezeu, vine cu bucurie în noi. El nu Se mai ascunde, comunică cu noi. Se oferă pe Sine nouă, iar soarele răsare şi cerul se apropie pe măsură ce Isus Hristos devine Totul în tot pentru noi.

   Treaba Bisericii este să-L glorifice pe Isus şi lucrarea Duhului Sfânt este să-L glorifice pe Isus. Pot să umblu cu El când fac aceleaşi lucruri pe care El le face, când merg pe aceeaşi cale pe care merge şi El şi când merg cu aceeaşi viteză ca El.

  Trebuie să-L onorez prin ascultare, prin mărturie, prin părtăşie.

minunate îndemnuri am primit în această seară. Este singurul lucru ce un om poate să-l facă; acela de a-L onora pe Domnul nostru Isus Cristos prin tot ceea ce face. El merită toată cinstea, toată slava şi onoarea. Slăvit să-I fie Numele.
Fii binecuvântată.
Adăugat în 04/04/2012 de 1954adina.9mai
Hai sa staruim sa avem Duhul Sfint si atunci El ne va invata cum sa-L iubim in toate pe Isus hristos!Daca ne vom lasa calauziti de El ,nu vom da gres niciodata si partasia va fi un intreg sfint si curat.Frumoasa alegere si azi pentru educatia noastra!Fi binecuvintata cu toata familia si munca depusa inaintea Domnului1
Adăugat în 04/04/2012 de sanda_tulics
Adevărate și de folos cuvinte. Domnul să vă binecuvânteze!
Adăugat în 05/04/2012 de Ioanhapca
De această onoare a lui Isus Hristos, Domnul nostru atârnă, viața noastră de biruință pe pământ, pentru că atunci când Îl onorezi pe El, înseamnă că ai început să-L cunoști. EL îți vorbește și tu Îl asculți. Amin!!! Să fi binecuvântată sora Florica!!

Adăugat în 30/10/2016 de Maria18
Statistici
  • Vizualizări: 1924
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni