Locul si timpul potrivit
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, New  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 23/11/2007
    12345678910 0/10 X
Rom 8:27 Şi Cel ce cercetează inimile, ştie care este năzuinţa Duhului; pentrucă El mijloceşte pentru sfinţi după voia lui Dumnezeu.

Nu ti-ar placea sa te rogi rugaciuni efective care sa fie totdeauna in linie cu voia Lui Dumnezeu si sa-si atinga totdeauna tinta? Rugandu-te in Duh, poti.

Vezi tu, cand te rogi in engleza sau in alta limba cunoscuta si in conformitate cu intelegerea noastra limitata, te rogi imperfect. Cateodata capetele noastre ne stau in cale si ne trezim intreband „nu este egoist din partea mea sa ma rog astfel?" sau „ma rog oare dupa voia Lui Dumnezeu?"

Prietene, de aceea ne-a dat Domnul darul rugaciunii in limbi. Atunci cand ne rugam in limbi sau in Duhul Sfant, nu putem niciodata sa ne rugam in afara voii Lui Dumnezeu fiindca „El mijloceste pentru sfinti dupa voia Lui Dumnezeu".

Cu alte cuvinte ne rugam rugaciuni perfecte in linie cu voia Lui Dumnezeu atunci cand ne rugam in limbi. Si Biblia continua sa ne spuna ca (Jn 5:14 )Îndrăzneala, pe care o avem la El, este că, dacă cerem ceva după voia Lui, ne ascultă. 1Jn 5:15 Şi dacă ştim că ne ascultă, orice i-am cere, ştim că sîntem stăpîni pe lucrurile pe cari I le-am cerut.

Nu este minunat ca Dumnezeu a pus in tine Duhul Sfant, care se roaga perfect? El stie inima Lui Dumnezeu si cu precizie, ceea ce ai nevoie si El mijloceste pentru tine fiindca te iubeste foarte mult.

Duhul Sfant este ca un avocat, ca si un sfatuitor legal al tau. El stie ceea ce iti apartine in mod legal, stie care sunt drepturile tale cumparate cu sange, in Cristos. Si ce-i mai bine, stie in mod exact cum sa le insufle in viata ta.

Atunci cand te rogi in limbi, permiti Duhului sa se roage rugaciuni perfecte pentru tine. El pledeaza cazul tau in fata Lui Dumnezeu. El stie unde ai gresit si care este radacina problemei. El are de asemenea intelepciunea, solutia si puterea sa castige cazul. Cu Duhul Sfant de partea ta nu poti decat sa fii victorios!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1308
  • Export PDF: 3
Opțiuni