Toate blestemele din viata ta sunt distruse
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, New  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 23/11/2007
    12345678910 0/10 X
Gal 3:13 Hristos ne-a răscumpărat din blestemul Legii, făcîndu-Se blestem pentru noi, -fiindcă este scris: „Blestemat e oricine este atîrnat pe lemn"

Stii ca atunci cand Isus a murit, pacatele noastre au fost iertate fiindca El si-a varsat sangele? Fara varsarea de sange, nu exista iertare a pacatelor (Efeseni1:7, Evrei9:22). Dar de ce a trebuit ca Isus sa moara pe cruce din moment ce pedeapsa cu moartea in acea vreme in Israel era omorarea cu pietre, nu crucificarea?

Isus a murit pe cruce fiindca stia legea care spune „blestemat este cel atarnat pe lemn" (Deuteronom21:23) iar El a vrut sa ne rascumpere de sub fiecare blestem al legii, asa ca a mers la cruce si „a devenit blestem pentru noi". Isus a luat toate blestemele noastre la cruce pentru ca noi sa luam toate binecuvantarile Sale.

In momentul in care L-ai primit pe Isus, toate blestemele din viata ta au fost distruse si calea prin care sa experimentezi acest lucru este simpla credinta si marturisire a ceea ce Isus a facut pentru tine la cruce. Spune "Datorita Lui Isus, sunt binecuvantat!".

Asa ca daca este o zona in viata ta in care te simti asuprit, de exemplu o boala de piele care refuza sa se vindece, spune „Cristos m-a rascumparat din aceasta boala, o refuz si o resping in Numele Lui Isus fiindca prin ranile Lui sunt vindecat!" (1Petru 2:24)

„Dar Pastore, tatal meu a murit de cancer, tatal lui a murit de cancer iar mie mi s-a spus ca am sanse mari sa patesc la fel, o am in sange"

Da, dar sangele Lui Cristos curs la cruce te-a rascumparat din toate blestemele, incluzand boala cancerului. Dumnezeu a pus blestemul cancerului pe Cristos, la cruce si a pus toate binecuvantarile Lui Isus asupra ta. De aceea, singurul lucru care va veni asupra ta si te va coplesi, este binecuvantarea Lui Isus!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1201
  • Export PDF: 3
Opțiuni