Revarsă-ți dragostea asupra Lui Isus
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, New  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 23/11/2007
    12345678910 0/10 X

Psa 91:14 „Fiindcă Mă iubeşte-zice Domnul-deaceea îl voi izbăvi; îl voi ocroti, căci cunoaşte Numele Meu.

O femeie a venit la Isus cu o sticla de alabastru in care avea un ulei placut mirositor, foarte scump si a turnat uleiul pe capul Lui pe cand se afla intr-o casa din Betania (Matei26:6-7). Ea a facut acest lucru fiindca Il iubea pe Domnul. Ea si-a revarsat dragostea asupra Lui.
Dar cei care erau prezenti au considerat ceea ce a facut ea ca o mare risipa fiindca uleiul putea fi vandut pentru valoarea echivalenta cu salariul unui an si banii puteau fi folositi pentru saraci. Chiar si ucenicii Lui Isus au fost indignati si au intrebat-o „de ce aceasta risipa?" (Matei26:8)

Dar Isus a aparat-o spunand (Mat 26:10) „De ce faceţi supărare femeii? Ea a făcut un lucru frumos faţă de Mine." Si nu numai atat ci El i-a acordat femeii cea mai inalta valoare spunand (Mat 26:13) „Adevărat vă spun că ori unde va fi propovăduită Evanghelia aceasta, în toată lumea, se va spune şi ce a făcut femeia aceasta, spre pomenirea ei."

Doua mii de ani au trecut de cand femeia L-a uns pe Isus cu uleiul cel scump dar ea nu s-a asteptat, nici in cele mai salbatice vise ale ei ca istorisirea actului ei de dragoste sa fie spus de-a lungul secolelor. Multi regi si conducatori au venit si au plecat iar faptele lor marete au palit in memoria oamenilor, dar ceea ce aceasta femeie a facut pentru Isus este inca povestit in jurul lumii spre pomenirea ei.

Atunci cand primesti o revelatie despre cat de mult te iubeste Isus, iti vei revarsa dragostea asupra Lui ca raspuns. Si atunci cand tu actionezi din dragoste pentru El, cu toate ca altii ar putea vedea acest lucru ca pe o pierdere de timp, energie sau bani, El te va apara si te va elibera de critici. De semenea, te va inalta. Lucrarea ta va deveni puternica si schimbatoare de vieti. Munca ta va fi apreciata. Compania ta va fi de succes iar tu nu vei avea doar un loc de munca ci un post influent care sa aiba impact asupra multor vieti!

Asa ca revarsa-ti dragostea asupra Lui Isus, fa-L dragostea vietii tale azi iar El te va elibera si te va inalta.
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1386
  • Export PDF: 4
Opțiuni