Odihnește-te și primește-ți miracolul
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, New  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 22/11/2007
    12345678910 0/10 X



Heb 4:9 Rămîne dar o odihnă ca cea de Sabat pentru poporul lui Dumnezeu.

Atunci cand l-a vindecat pe paraliticul de la scaldatoarea Bethesda (Ioan5:1-16), Isus a stiut ca timp de 38 de ani acest om a stat intins pe pat fara sa poata face nimic pentru el sau pentru altii, indiferent cat de mult s-ar fi straduit.

In cazul femeii chinuite de un duh de infirmitate (Luca3:10-13), Isus stia ca acea femeie era indoita de spate de 18 ani si in acele conditii, ea a vazut foarte putin din ceea ce era frumos in viata, si mai mult praful si pamantul, sandale prafuite si picioare julite.

Dar omul cu o mana uscata? (Luca6:6-10) Isus stia, din vremurile in care fusese tamplar, ca atunci cand nu te poti folosi de o mana, acest lucru iti diminueaza respectul de sine.

Cred ca toti trei au luptat din rasputeri pentru a se pune pe picioare, incercand sa se ridice, sa faca ceva in situatia lor, dar de fiecare data au fost dezamagiti de esec. De fapt, erau atat de frustrati in lupta de a-si imbunatati situatia incat, in momentul in care L-au intalnit pe Isus, de mult renuntasera sa mai faca ceva cu viata lor.

Abea atunci Isus s-a oferit sa le schimbe situatia si atunci cand ei au acceptat oferta, au primit miracolul dupa care tanjeau de atata timp.

Poate ca si tu te lupti pentru a te pune pe picioare sau sa te ridici deasupra problemelor si poverilor care te-au tras dureros in jos. Ai incercat tot ceea ce ai putut, sperand ca aceste eforturi vor cantari ceva dar rezultatul a fost doar o noua frustrare. Prietene, Dumnezeu vrea ca tu sa incetezi luptasi sa accepti oferta Lui de a-ti schimba situatia.

Nu a fost o coincidenta faptul ca toti trei si-au primit miracolul in ziua Sabatului, , ziua de odihna in calendarul iudeu. Cuvantul Lui Dumnezeu spune „ramane dar o odihna pentru poporul Lui Dumnezeu". In ziua in care te opresti din lupta si munca si te odihnesti in lucrarea terminata a Lui Cristos, iti vei primi miracolul.

Isus a facut toata lucrarea. Orice ai nevoie, ti-a fost dat deja, la cruce. Asa ca odihneste-te si primeste-ti miracolul!
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1178
  • Export PDF: 3
Opțiuni