Dumnezeu nu vine dupa tine sa te penalizeze ci sa te binecuvanteze
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, New  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 22/11/2007
    12345678910 0/10 X
2Co 5:19 că adică, Dumnezeu era în Hristos, împăcînd lumea cu Sine, neţinîndu-le în socoteală păcatele lor, şi ne-a încredinţat nouă propovăduirea acestei împăcări.

Peste care orase a turnat Dumnezeu smoala si foc?

Daca raspunzi ca Sodoma si Gomora, raspunsul tau este corect, dar daca tu crezi ca Dumnezeu a avut in plan sa distruga cele doua cetati, te inseli.

Dumnezeu nu dorea deloc acest lucru. De fapt El iesise la vanatoare de neprihaniti pentru a cruta cele doua cetati(Geneza8:23-32). Si eu cred ca daca Avraam L-ar fi intrebat pe Dumnezeu „Dar daca ai gasi un neprihanit?", raspunsul Lui Dumnezeu ar fi fost acelasi „Nu voi distruge cetatile de dragul unui singur neprihanit"

Azi, neprihanirea singurului Om a venit. Numele Sau este Isus, El a murit pentru pacatele noastre si a inviat pentru a ne justifica/indreptati. Si Dumnezeu a fost in Cristos impacand lumea cu El Insusi, netinandu-ne in seama pacatele.

De aceea nici o judecata nu va mai fi facuta asupra ta azi, fiindca ea a fost facuta asupra Lui Isus acum 2000 de ani la Calvar. Iar daca Dumnezeu a avut destul har incat sa indeparteze pe Lot si familia sa inainte ca judecata sa fie infaptuita, (Geneza19:12-22), cu atat mai mult va avea pentru noi, care nu mai suntem sub judecata.

Si fiindca Dumnezeu nu te mai judeca, nu fi ca sotia lui Lot, care s-a uitat inapoi la ploaia de foc si pucioasa si s-a transformat intr-un stalp de sare (Geneza19:24-26). Ea a vrut sa vada judecata Lui Dumnezeu cu toate ca ingerii i-au avertizat „nu priviti inapoi, ca sa nu fiti distrusi"(Geneza19:17)

Asa ca nu te concentra asupra judecatii. Dumnezeu nu este impotriva ta ci pentru tine. El este de partea ta. El isi aminteste ca a judecat si pedepsit pacatele tale in trupul Lui Cristos si El este credincios Fiului Sau si lucrarii pe care El a facut-o, asa ca niciodata nu te va judeca si pedepsi.

Orice necaz ai, nu este de la Dumnezeu. Dar El totdeauna iti va arata o cale de scapare fiindca este de partea ta. Dumnezeu te iubeste. El are in inima Sa binele tau si al familiei tale. Azi, Dumnezeu nu a iesit ca sa te penalizeze ci sa te binecuvanteze si vrea sa fii binecuvantat mai mult decat iti poti imagina.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1255
  • Export PDF: 4
Opțiuni