Oameni, robii si legaturi..!
Autor: Ady C  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de rangy21 in 28/03/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

     Nu stiu daca ti s-a intamplat, dar am prieteni care inca se gandesc ce minunat si extraordinar ar fi sa aiba o multime de bani, un job foarte bun sau alte beneficii pamantesti. Asa gandeam si eu pana nu demult, dar ma bucur ca Dumnezeu mi-a schimbat mentaliatea cu privire la aceste lucruri. Hai sa ne uitam putin la ce beneficii ne aduc toate acestea:

 - Un job bun: in general cei care au un job “bun” lucreaza in jur de 10-12 ore pe zi (de regula pt un salariu de nimic). Beneficii pamantesti? Cat sa traiasca de pe o zi pe alta.. Beneficii eterne? Nema!

 

- Bani mai multi: Eventual o masina, o casa…in schimb niciun beneficiu etern. Domnul sa ne lumineze sa vedem cat de putin inseamna banii in Imparatia spirituala in care am fost meniti sa traim!

 

   Insemnatatea Tuturor

 

       Totul este goana dupa vant, si pana nu realizam asta, vom umbla dupa vant..si ne vom trezi cu pumnii goi. De cand Dumnezeu mi-a luat 2 joburi in mai putin de 5 luni am deschis ochii..si am zis: “Doamne, tu sa fii mai presus decat banii si toate beneficiile pamantesti.” Stii ce s-a intamplat? Mi-a dat un job de acasa, lucrez de 2 ori mai putin si castig cam cu 40-50% mai mult (si nu exagerez- prietenii mei stiu;).. Stii de ce? El stie ca inainte nu-mi faceam timp de el cat trebuia.. Idem problema: la 2 prieteni buni din Oradea El le-a luat 2 joburi deoarece le manca tot timpul..

 

   Concluzie

 

        Omule, nu fii nebun sa-ti risipesti viata pentru niste beneficii imediate, materiale, cautand insemnatatea banilor. Investeste-o in ce conteaza cu adevarat! Cat de curand vine Mielul..si cum te prezinti inaintea Lui? Iti dau un sfat pentru ca te iubesc: da celor ce n-au, hraneste pe orfan si pe vaduva, posteste, da-ti timpul tau Domnului…o sa te bucuri o vesnicie de decizia luata!

 

Alte resurse asemanatoare: http://ady4god.wordpress.com

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1025
  • Export PDF: 1
Opțiuni