Importanta rugaciunii
Autor: Ady C  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de rangy21 in 03/11/2012
    12345678910 8.75/10 X
Media 8.75 din 4 voturi

 

Tot mai mult aud in ultimul timp de importanta grupurilor de studiere a Bibliei, de inchinare, de recuperare…etc. Nu este nimic rau in a organiza astfel de intalniri, ceea ce este insa cu adevarat deplasat este a organiza aceste intalniri fara rugaciune. Adevarul dur este ca am uitat importanta rugaciunii (cred ca toti ne regasim aici). De mult n-am mai auzit de un grup de rugaciune, unde fratii si surorile sa se intalneasca si sa se roage specific pentru problemele din biserica, de acasa, de la locul de munca, scoala etc. De ce oare?

Raspunsul e unul simplu – lumea zace sub cel Rau, iar noi zacem in lume…cu fiecare zi cu care trece, venirea lui Iisus e tot mai aproape, dar in acelasi timp venirea lui Antihrist e tot mai aproape. Daca pe scena lumea intreaga se framanta si cauta prosperitate economica si pace, in spatele cortinei stapanii acestei lumi, demonii (sau ingerii cazuti) trag sfori nezavute pentru a ne controla. Si ghici pe cine vor ei sa controleze si sa distruga?? Pe noi, copii Regelui! Daca inca nu realizezi asta, mai citeste o data fraza anterioara!

Exemple avem nenumarate in Sfanta Scriptura- biserica primara se ruga, Iisus se ruga, toti se rugau..azi insa noi abia daca apucam 5 minute intre programe sau mese sa stam de vorba cu Dumnezeu. Dar aia nu e stare de vorba, e salut spiritual! Sa nu ne miram ca totul merge alandala?

Ce e de facut? O cautare mai sincera a lui Iisus, si un timp petrecut cu El in rugaciune mai extins si mai real. Degeaba facem restul daca ne pierdem sufletul, si fara rugaciune ajungem sa ne pierdem sufletul. Avem nevoie de intimitatea cu Dumnezeu, de odihna Lui…altfel suntem morti!

 

Mai multe resurse crestine

Domnul să te binecuvinteze pentru acest îndemn!
Adăugat în 04/11/2012 de floridinmaracineni
Amin. Multumesc pentru incurajari! Si pe dumneavoastra ma rog ca Dumnezeu sa va binecuvinteze, si sa faca sa luminati tot mai mult acolo unde v-a asezat! PAce! :)
Adăugat în 04/11/2012 de rangy21
Statistici
  • Vizualizări: 1834
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni