Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Esti tu liber?
Autor: Ady C  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de rangy21 in 20/09/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

Am citit de curand un pasaj din cartea “Imitatio Christi” scrisa de Thomas a Kempis, o carte pe care o iubesc:

“Adevarata propasire a omului sta in tagaduirea de sine, caci cel ce s-a lepadat de sine traieste slobod de lanturi si in toata siguranta  ”

Sunt eu liber cu adevarat? Esti tu liber?

Daca ai o alta parere sau meditatie, poti lasa un comment.

Pace!

 

alte resurse:  http://ady4god.wordpress.com/

Dumnezeu ne-a lăsat liberi şi a zis: Creşteţi, înmulţiţi-vă, şi umpleţi pământul". Şi noi, am crescut(de fapt am descrescut căci de la omie de ani, trăim mai puţin de 100), "ne-am" înmulţit(puţinat cei ce mai credem în El - căci doar Domnul a zis să ne înmulţim nu păcătoşi fiind), şi am umplut pământul, dar nu de sfinţenie, ci de silnicie; de oameni deveniţi animale gata să te sfâşie pentru bani; cu un habitat natural în descompunere: gunoi, poluare, mizerie peste tot, boli, ciumi, hoţii, puşcării... oare până când, până când ne mai rabdă pământul? Până, aidoma vremurilor din lumea dispărută a lui Noe, Dumnezeu ne mătură şi ne satură de sex şi balamuc. Spun toate acestea deoarece, Domnul zice despre timpurile apuse ale lui Noe, că oamenii erau zi de zi îndreptaţi numai spre a face rău şi distruge pământul acesta. Iar Noe, a predicat spunând că mânia lui Dumnezeu este mare dacă nu se întorc la credinţa de odinioară, şi după 120 de ani în care toţi luau în râs vorbele Domnului rostite de Noe, s-a produs deznodământul fatal pentru omenirea de atunci. Acum, de mai bine de douămii de ani se strigă precum Iona, şi când răutatea oamenilor va fi atins cote alarmante întrecând orice aşteptări din partea lui Dumnezeu care ne iubeşte încă, şi adeverindu-se spusele proorocilor cu privire la lumea din vremurile de sfârşit(lacomi după bani, curvari, îngâmfaţi, clevetitori, etc, etc, deoarece ne ştim), atunci va fi începutul durerilor sfârşitului nostru, iar când Evanghelia aceasta va fi propovăduită în toată lumea(prin internet, bineînţeles), pentru a sta mărturie vie că s-a ştiut până la marginile pământului faptul că neîntoarcerea la Dumnezeu înseamnă păcat şi deci moarte, atunci, da, atunci, adică azi, acum, căci la Dumnezeu atunci este acum; acum deci: a şi venit sfârşitul nostru ca fiinţe creeate nu făcute(facerea este greşită şi este creeaţia omului de către Dumnezeu - Dumnezeu este Creeatorul, nu făcătorul, precum faci tu om, un robot fără suflet şi comandat prin telecomandă nu liber în tot şi toate), amin.
Adăugat în 03/10/2011 de poetpaul
Interesant....
Adăugat în 05/10/2011 de rangy21
Statistici
  • Vizualizări: 873
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 2
Opțiuni